Vadai Ágnes: Az új vezérkari főnök futóbolond

2023. május 04. 15:15

Megszakértette a Demokratikus Koalíció a leendő vezérkari főnök személyét.

2023. május 04. 15:15
null

A magyar kormány elhúzódó háborúra számít, részben ez volt az indoka, hogy új vezetőt kapott a honvédség. Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője az Aktuál című műsorban a Spirit FM-en árulta el: a DK-nak van tagja a honvédelmi bizottságban, de biztosan nem szavazzák meg az új vezérkari főnöknek Böröndi Gábort.

Az új vezérkari főnök az alapján, amiket mondott, egyértelműen egy futóbolond lesz. Nem lehet jobb kifejezést mondani

– nyilatkozta Vadai Ágnes. Szerinte Böröndi olyan dolgokat mondott a meghallgatásán, hogy „szittya gondolkodásmód” és „nukleáris elrettentés visszavezetése a katonai oktatásba”, ami a képviselő véleménye alapján „értelmezhetetlen”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. május 06. 13:52
Amit a VADAIPICSA "értelmezhetetlen"-nek mond, az par excellance értelmezhetetlen..nyilván. Még egyszerűbben: AMIT ÉN(!!!) NEM ÉRTEK AZ ÉRTHETETLEN, MERT NEKEM ÉN(!!!)--ÉS CSAK ÉN-- VAGYOK A LEGHITELESEBB.Ez olyan világos, mint a vakablak.NANÁ HOGY IGAZAVAN VADAIKÚRVÁNAK FRANKÓN...EZ NEM IS LEHET KÉTSÉGES....
Bendzsó Boy
2023. május 05. 17:41
Ha Böröndi futóbolond akkor ez a DK lotyó egy elhagyott lövészárok!
krampus
2023. május 04. 22:20
Ha Vadainak rossz lesz, akkor az nekunk, magyaroknak csak jo lehet!
Neutron
2023. május 04. 21:59
Tükörbe nézett a Vadai. Megmondta a frankót - szerinte. Bagoly mondja verébnek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!