Betegségére hivatkozva jönne ki a börtönből Lagzi Lajcsi

2023. május 18. 18:29

A zenész ügyvédje beadta a kérvényt, hogy ügyfele otthonápolási őrizetbe kerülhessen.

2023. május 18. 18:29
null

Ahogy korábban megírtuk, az áram-, víz- és gázlopás miatt elítélt zenész többször is halasztást kért rossz egészségi állapota miatt, ám ezeket első-, majd másodfokon elutasította a bíróság, így börtönbe kellett vonulnia. Galambos Lajos börtönbevonulása után nem sokkal rögtön a börtönkórházban került, de később visszaszállították Baracskára.

 

 

A Promotions információi szerint most a zenész ügyvédje is megindította az eljárást, hogy ügyfele krónikus betegként otthonápolási őrizetbe kerülhessen. Az otthonápolási őrizet „azon fogvatartottak számára adhat alternatív lehetőséget a börtön falain kívüli ápolásra, akikről a büntetés-végrehajtási intézet orvosa – szükség esetén szakorvos bevonásával – megállapította, hogy az alapvető szükségleteinek kielégítésére nagyobbrészt vagy teljes mértékben önállóan képtelen, mindennapi életvitelében folyamatos segítségre, ápolásra szorul, és egészségi állapotában meghatározható időn belül érdemi javulás nem várható”.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2023. május 19. 10:46
Pedig a börtönben ingyen van az áram!
Csomorkany
2023. május 19. 09:21
Én meg azt hittem, megsajnáljátok! Senki? Nahát!
Zolotarjov
2023. május 19. 08:14
Lajcsika kijön, és a gondos otthoni ápolásnak köszönhetően ,,meggyógyul,, , egyúttal a büntetését is letölti otthon. Kérdés, hány tízmillió a fog fájni ez a ,,megoldás,,..:)
Gáspár
2023. május 19. 04:21
" Söröcske, borocska. Baracska! " (P.M)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!