Apáti Bence a baloldalnak: Ti miért utáltok mindent? (VIDEÓ)

2023. május 11. 15:44

A séma mindig ugyanaz: kell egy nagyszájú fiatal, kezében mikrofonnal, aki a balos politikusoknak kedvező tüntetések élére áll, a baloldali sajtó pedig sztárként ünnepli.

2023. május 11. 15:44
null

„Ti miért utáltok mindent?” – tette fel a kérdést a baloldalnak a Patrióta friss videójában Apáti Bence, aki arra is felhívta az ellenzéki hangadók figyelmét, „azért, mert kimentek párszázan kerítést tépni, még nem vagytok többségben”. Apáti, aki a videóban a baloldal által átmenetileg felemelt, majd elejtett civil aktivisták történetét mutatja be, úgy fogalmazott, Pankotai Lili nem egy „self-made forradalmár, hanem egy már kipróbált és jól megmarketingelt klón”. 

Apáti szerint a séma mindig ugyanaz: kell egy nagyszájú fiatal, kezében mikrofonnal, aki a balos politikusoknak kedvező tüntetések élére áll, a baloldali sajtó pedig sztárként ünnepli. Aztán pedig elfelejtik, mert csak egy ideig tudják használni. Apáti szerint ma már nem emlékszik senki sem Nagy Blankára, sem Rékasi Zsigmondra, akikkel a felnőttek elhitették, hogy ők képesek forradalmat csinálni. 

Felelevenítette a „fekete ruhás nővér” történetét is, aki, miután a politikai rivaldafény tovatűnt, még öngyilkossági kísérlethez is folyamodott. „Ezeknek, akiknek semmi sem szent, egyetlen dolog lebeg a szemük előtt, hogy Orbán megbukjon”, eközben „a balliberálisokból hiányzik a betyárbecsület”, fogalmazott Apáti Bence, aki szerint csak az járt jól, aki időben kiszállt és megszakította kapcsolatait a balliberális oldallal.

 

A teljes videót itt tekintheti meg: 

 

Nyitókép: Facebook

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2023. május 12. 11:57
Apáti, te miért utálsz mindenkit, aki nem ti? Volt ez az ember boldog életében? Egy tipikus Karen. 🤣🤣🤣
dezilluzionista
2023. május 12. 10:57
Orbánszoponc.
Kamcsatka5
2023. május 12. 10:02
Bence! Menjünk vissza az égő csipkebokorig! Le lehet vezetni, az utálat kiváltása létszükségletük, össze lehet tartani a nyájat!
Lajoss
2023. május 12. 08:36
Magyarország egy nagy lombkoronasétány..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!