Megpróbálta felakasztani magát az iskolai lövöldözést tervező miskolci fiatal

2023. április 06. 16:36

Egykori általános iskolájában akarta végrehajtani a támadást.

2023. április 06. 16:36
null

A Blikk információi szerint a 17 éves miskolci fiatal végezni próbált magával. Mint arról beszámoltunk, április legelején fogta el a TEK Leventét. miután a megalapozott gyanú szerint különböző közösségi platformokon a világban elkövetett iskolai lövöldözések iránti szimpátiájának adott hangot,

lőfegyvert használókról, fegyveres konfliktusokról, bűnözőkről posztolt, és kifejezte azt a vágyát, hogy maga is fegyvert használhasson.

A bíróság múlt vasárnap egy hónapra elrendelte a fiatal letartóztatását, amelyet javítóintézetben kell végrehajtani. A bulvárlap szerint itt történt az öngyilkossági kísérlet, a 17 éves fiatal lepedőket font össze, majd a radiátorhoz kötve akasztotta fel magát. A felügyelők hamar észrevették ezt és levágták a kötélről, a gyereket kórházba szállították. 

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: Police.hu

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 11. 21:29
Gondolatbűncselekmény, fegyver, lőszer, lőkiképzés nélkül. Ennyi erővel a mandineres kommentelök fele lecsukatható lenne, a dugókban ücsörgő es ott tehetetlenül atkozódó judapesti szerencsétlenekkel együtt. Hogyan fújjuk fel a semmit. A társaikat naponta fenyegető, terrorizáló, megverő, kirabló cigánypurdékhoz bezzeg nem megy a tekes banda!
Krupp Skya
2023. április 07. 11:41
Basszus ez olyan mint a baloldal semmi nem jön össze neki.
pepita
2023. április 07. 08:32
Megoldható lett volna neki a siker, így is. Én ajtó kilincsről tudok ami sikeres lett,sőt még olyanról is aki fotelban ülve követte el.
bagira
2023. április 06. 22:17
Előbb lövödözést tervez utána magát felakasztja , elmeosztályon a helye .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!