Sebestyén Balázs: Most dőlt el, hogy ha nem kerül börtönbe, akkor Trump a következő amerikai elnök

2023. április 05. 17:33

A műsorvezető szerint a demokratáknak Donald Trump őrizetbe vételével az a céljuk, hogy kivonják a forgalomból a volt elnököt.

2023. április 05. 17:33
null

Sebestyén Balázs a rádióműsorában reagált arra a hírre, hogy őrizetbe vették Donald Trumpot.

A műsorvezető kiemelte, hogy ami most zajlik, az egy politikai csatározás. A demokratáknak ezzel nyilvánvalóan

az a céljuk, hogy kivonják a forgalomból a volt elnököt. 

Balázs szerint „az, hogy vádat emelnek, még nem azt jelenti, hogy őrizetbe veszik”. Ezt követően rögtön elismerte, hogy most ugyan őrizetbe vették, de „valószínűleg kiengedik, lehet, hogy lesz óvadék, az is lehet, hogy egy kicsit bent lesz”.

Ezen a ponton a műsorvezető egy rendkívül érdekes megjegyzést tett. A mártír szerepnek Balázs szerint a volt elnök nagyon örül. „Szerintem ezzel tulajdonképpen most dőlt el, hogy ő ha nem jut börtönbe, akkor ő az Amerikai Egyesült Államok következő republikánus elnöke” – foglalta össze a gondolatát.

A felvételt itt tudják visszanézni. Erről a témáról a 9-18. perc között beszélgetnek a műsorvezetők:

***

***

Nyitókép: Mandel Ngan / AFP

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2023. április 06. 02:03
Itt van a legnagyobb különbség Amerika, és Magyarország között!! Senki sem áll a törvények felett! Mind ezt valaki el tudja képzelni itt Magyarországon?? U.S.A imádlak!
pumuklik
2023. április 05. 20:18
Erre a mártír szerep vágyakozik gyurcsótány, meg lófaszházy! Mit nem adnának érte! ...
masikhozzaszolo
2023. április 05. 20:18
Tramp lesz Amerika Czeglédyje. Per folyik, de Czeglédy jön-megy. asszus. Nem is! Áll, nem folyik. Ha folyna, már rég vége lenne.
Odone Ricci
2023. április 05. 20:05
A politikusoknak mintás életet kell élniük, semmi félrelépés, flört, zárt ajtók a hivatalban az asszisztensnőkkel, semmi harácsolás. Normál polgári életmódot kell folytatniuk , szerény nyaralással istenhátamögötti helyeken és lehetőleg csak szolgálati autóval közlekedni. Ez vonatkozik a hitvesekre is. Az élettársi kapcsolat már bonyolultabb ha valaki miniszterelnök vagy köztársasági elnök. Gyerekeinek is példamutatóan kell elviselniük, ha rosszabb jegyet kapnak a többinél vagy kiszúr velük az osztályfőnök. Kirakatban élnek, akárcsak a brit királyi család, egy országot képviselnek, ezért fizetik őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!