Lévai István Zoltán: Összeállt a betonkoalíció

2023. április 27. 22:44

A fideszes önkormányzati képviselő szerint Szaniszló Sándor polgármester becsapta az alacskaiakat egy telek ügyében.

2023. április 27. 22:44
null

Lévai István Zoltán, Budapest. 15. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületének elnöke arról számolt be közösségi oldalán, hogy a csütörtöki képviselő-testületi ülésen összeállt a kerületi, Szaniszló Sándor fémjelezte „baloldali betonkoalíció” az alacskai telek ügyében.

Lévai ismertette, hogy Szaniszló Sándor nem fogadta el azt a javaslatát, hogy

maradjon kizárólag zöld, parkos, rekreációs célra hasznosítható terület az elmúlt hetekben célkeresztbe kerülő alacskai telek,

és egy esetleges telekcserével vagy vétel alapján kerüljön át a fővárostól a XVIII. kerület tulajdonába, majd a további hasznosítás az érintett lakossággal kerüljön egyeztetésre – sorolta.

„Szaniszló becsapta az alacskaiakat”

Ezzel szemben Szaniszló Sándor javaslata került elfogadásra, amely alapján továbbra is fennál a lehetőség, hogy valamilyen nem lakáscélú beépítés valósulhasson majd meg az ingatlanon egy későbbi döntéssel.

„A mai döntéssel Szaniszló Sándor polgármester és csapata becsapta azt a közel ezer környéken lakót, aki aláírta Ferencz István által készített aláírásgyűjtő ívet, amiben a zöldterület beépítése ellen, zöldterület megőrzése érdekében, fák ültetése és parkosítás céljából fejezték ki akaratukat” – húzta alá a fideszes politikus.

Lévai ezután felidézte, hogy Szaniszló fővárosi képviselőként először megszavazta a telek eladását, majd látszólag a lakosság mellé állt. „A mai (csütörtöki) napon viszont kibújt a szög a zsákból:

– hívta fel a figyelmet.

„Összeállt a betonkoalíció”

„Összeállt a betonkoalíció: a DK, az MSZP, a Momentum, a Jobbik és Kassai Dániel, valamint Ferencz István sem támogatta a javaslatomat, ami egyértelműen garanciákat tartalmazott arra vonatkozóan, hogy a telken a jövőben csak kizárólag zöld, rekreációs célú hasznosítás valósulhasson meg” – tudatta a képviselő.

„Vajon mi lehet az igazi célja Szaniszló Sándor polgármesternek” – zárta bejegyzését Lévai István zoltán.

Nyitókép: Lévai István Zoltán Facebook-oldala

***

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2023. április 27. 23:43
Biden fia ellen is lehet pótmagánvádat benyújtani úgy mint Magyarországon? Persze csak miután US államügyész vádat emelt ellene
obsitos0
2023. április 27. 23:28
Bizony, országos, sőt, világraszóló események is vannak, de nem találjátok !!!
Nehidd El
2023. április 27. 23:26
Nem hiszem, hogy bármit számít, az arany-alacskák jövőre akkor is Szaniszlóra fognak szavazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!