Apáti Bence: Az elmebeteg baloldal semmiből sem tanul, de nem baj, még harminc évig jobboldal

2023. április 06. 09:50

Soros György legrosszabb befektetése volt a magyar baloldal a publicista szerint.

2023. április 06. 09:50
null

Egy éve annak, hogy a Holdról is látszott a jobboldal győzelme – idézi fel a 2022-es országgyűlési választás eredményét a Patrióta legújabb videójában Apáti Bence, aki szerint a tavalyi választási kampány minden tekintetben rendhagyó volt, hiszen a balosok mind összeálltak, a jobbikosoktól a gyurcsányistákon át a szocialistákig, a baloldali kampány mögé pedig beállt a teljes Soros-hálózat, Brüsszel és a balos médiagépezet.

A publicista emlékeztetett, bár kincstári optimizmusból nem volt hiány a baloldalon – miniszterelnök-jelöltjük, Márki-Zay Péter úgy készült, kétharmaddal fogják leváltani Orbán rendszerét –, a végeredmény kijózanító lett. Arról is beszélt, hogy a Fidesz–KDNP negyedik kétharmados győzelmét hozó választás után kiderült: a baloldal semmiből sem tanul, de „nem baj, köszönjük szépen, még harminc évig jobboldal”.

De szépen kérem, továbbra is finanszírozza ezeket a bohócokat, mert mi iszonyatosan jól érezzük magunkat” – fogalmazott Apáti Bence, aki szerint a baloldali politikusok „a választások után is elmebetegek, futóbolondok és őrültek maradtak”.

Egy valaki azonban meg tudott erősödni – mondta –, Gyurcsány Ferenc, aki azóta már selyemzsinórt küldött Karácsony Gergely főpolgármesternek, és „becsicskította” őt.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helemba
2023. április 06. 14:37
Ha majd kigyógyítottak a buzeránsságból, lesz jogod ugatni.
Csodabogár26
2023. április 06. 13:57
Soros legrosszabb befektetése orbán viktor volt:) Nagyobbat nem is tévedhetett volna:)
síróbohóc
2023. április 06. 12:49
Nagyon szép sivalkodás Bence! Régóta te vagy a kedvenc ner-kreténem! Imádom, ahogy már az írásaidból is átköszön az a temérdek tudatalattiba száműzött öngyűlölet, de a legjobb, amikor láthatom is mellé, ahogy affektálsz és modoroskodsz, mint egy szellemileg visszamaradott. Általában még hozzánézem a kis tüllszoknyás videódat is. Mindig feldobja a napom.
Gullwing2.0
2023. április 06. 11:43
Kúrja önmagát teherbe egy pestises rozmár oszló tetemével ez a bolhafasznyi aggyal rendelkező, transznemű balettbuzi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!