Imádja az internet a Múzeumkertben tai chi-zó nagymamákat

2023. március 28. 14:38

Mutatjuk, hogyan edzenek.

2023. március 28. 14:38
null

Imádja az internet a Múzeumkertben Tai chi-zó nagymamákat – legalábbis erre lehet következtetni a Magyar Nemzeti Múzeum Tiktok-videójának lájkszámából.

(A Tai chi melyet néha „árnyékboksznak” is neveznek egy „belső kínai harcművészet”, amelyet önvédelmi edzésként, egészségügyi előnyei miatt és meditációként is gyakorolnak Ázsiától Amerikáig – a szerk.)

Így edzenek a Tai chi-zó nagymamák a Múzeumkertben:

@magyar_nemzeti_muzeum Bemutatkoznak a Múzeumkert rendszeresen visszatérő vendégei: Tai chi nagymamák!  #fyp #foryou #foryoupage #museum #múzeum #exhibition #kiállítás #taichi #grandma #mama #grandpa #grandparents #grandparentsoftiktok #chi #spiritual #garden #kert #nature #natural #hungary #budapest #program #tiktokmagyarország #mnm #chinese #philosophy #culture #explore #asia #taiji #sport #taoism ♬ original sound - Magyar Nemzeti Múzeum

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takarító
2023. március 29. 00:38
A Chi Thai hegyek alatt Régen leesett a ló-ról.
Hannibal
2023. március 28. 19:00
Nem kenyerem a keleti hókuszpókusz, de sokkal jobb, mintha betokosodva otthon néznék a tévét.
-Zsolt-
2023. március 28. 16:40
Ez is a keleti nyitás része? Aztán hazamennek, és tavaszi tekercset sütnek, és Mao Ce-tungot hímeznek a kispárnára? 🤣🤣🤣
mijjamano
2023. március 28. 16:26
mi lenne, ha a nagypapákat is odarángatnák? Megrengene a TB ? (gyk:csak azért mehet a nők40 meg az ilyen nemileg diszkrimináló patkányságok, mert a fiúk már 55-től komoly adagban dobják fel a pacskert. Ha csak felük addig élne mint a nők, nem lenne 13 havi nyugdíj.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!