A magyar családpolitikát dicséri Jordan Peterson

2023. március 10. 14:09

A kanadai klinikai pszichológus kijelentette, hazánk számos politikai változtatást hajtott végre, amelyek megállították a születésszám csökkenését, sőt némileg növelték is azt.

2023. március 10. 14:09
null

Magyarország számos politikai változtatást hajtott végre a családtámogatás területén, amelyek megállították a születésszám csökkenését, sőt némileg növelték is azt, jelentette ki a neves kanadai klinikai pszichológus és bestselleríró, Jordan B. Peterson, aki Stephen J. Shaw brit származású demográfussal és dokumentumfilmessel beszélgetett – számolt be az Index. De Peterson azt is elmondta, hogy hazánknak nem sikerült teljesen megfordítania a folyamatot, és még mindig messze a népességpótlási szint alatt van.

Shawn úgy fogalmazott, „lenyűgöző”, hogy az embereket nagymértékben ösztönzik Magyarországon arra, hogy három-négy gyermeket vállaljanak, de a családszerkezet egyáltalán nem változik. Ami változik, az a gyermektelenség, az ugyanis valóban csökkenni látszik.

Jordan Peterson egyébként május 9-én ismét fellép Magyarországon.

 

Nyitókép: YouTube/Képernyőfotó

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mit hazudjunk még
2023. március 12. 11:16
Hát ha Jordan Peterson dícsér minket az mégy egy ok, hogy meneküljünk innen, bajos az az ember. Aki még nem tudja, könyvében ír arról, hogy szexuális álma volt a nagyanyjával. Illetve néha ilyen enyhén problémás tekintélyelvű beszédekbe kezd, kövesd a kereszténységet ha nem is tetszik, senkit nem érdekel mit gondolsz.
llnnhegyi
2023. március 10. 19:57
ATV már megint! Egon és DK gy Német Erzsébet kiszámoltak,hogy hány zsemlével fal be többet most a nyugdíjas,mint az MSZP fosztogatása idején. Egon a náci simogató!
Wildcat
2023. március 10. 17:26
Természetesen hülye vagy mint minden libbancs, tehát nem érted ennek a két számnak az összefüggését.
__Y__
2023. március 10. 17:15
Általában egyetértek vele,de néha ő is tévedhet. Valószínűleg van jobb dolga is,mint hogy mélyebben elmerüljön a magyar családpolitikában. Ha ezt megtenné valószínűleg nem lenne túlságosan elragadtatva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!