Dobrev Klára szerint a kormány miatt Magyarország olyanná vált, mint Banglades

2023. február 22. 07:14

„Mindent el kell követni annak érdekében, hogy ennek a nemzetvesztő politikának a bukása minél hamarabb bekövetkezzen” – jelentette ki a DK-s politikus Pécsen.

2023. február 22. 07:14
null

„Van egy víziónk, hogyan néz ki az európai Magyarország, az európai jólét a magyar embereknek. Ennek egy nagy akadálya van ma, Orbán Viktor és rendszere. Éppen ezért ellenzéki politikus, az ellenzéki politika előtt két feladat áll. Az egyik, hogy fel kell készülni az Orbán-kormány bukására, és utána az ország kormányzására. A második, hogy mindent el kell követni annak érdekében, hogy ennek a nemzetvesztő politikának a bukása minél hamarabb bekövetkezzen. Ez a kettő csak együtt megy” – jelentette ki Dobrev Klára egy Elhozzuk a reményt című kampányfórumon, Pécsen. 

Magyarország a hazánk, Európa az otthonunk, és mi ehhez tartjuk magunkat – hangoztatta Dobrev, aki a Magyar Nemzet tudósítása szerint beszéde egy pontján Bangladeshez hasonlította Magyarországot.

„Magyarország EU és NATO tagsága elementáris érdekünk. Ha okosak vagyunk, és jó politikát folytatunk, akkor befolyásolni tudjuk a döntéseiket. Éppen ezért mindent el fogunk követni, hogy az európai Magyarországot, EU- és NATO-tagságunkat egy kalandorpolitika meggazdagodásból, gyávaságból, hazugságból ne veszélyeztethesse. Ez hazafias kötelességünk, mindent megteszünk ezért” – hangoztatta Dobrev Klára, aki férje nyomdokait követve válogatott módon támadta a kormányt és tagjait.

Őket egyebek mellett vaskalaposnak, nemzeti giccsbe öltözött hamis prófétáknak, naftalinszagúnak nevezte, „akik miatt Magyarország mára olyanná vált, mint Banglades” – számol be a lap.

Nyitókép: You Tube

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Solymos
2023. február 23. 08:31
Egy miniszterelnöki pozícióra törekvő politikusnak tisztába kellene lennie azzal, hogy nem sértegetjük a világ egyik legszegényebb országát ilyen kijelentésekkel, ráadásul ez az ország önerőből többször gesztusokat tett Magyarországnak, például a vakcina felajánlás kapcsán. {2.link} E mellett példamutató az is, ahogy kihúzzák a szegénységből is éhínségből az országukat. {1.link} Jellemző Dobrev Klára alulinformáltsága és rosszindulata. https://www.vg.hu/cegvilag/2018/05/miert-porog-a-bangladesi-gazdasag-2 https://24.hu/kulfold/2021/02/03/banglades-astrazeneca-vakcina-ikrek
Spiltyu
2023. február 22. 22:18
egy maláj spanom volt egyszer bangladeshben... azt mondta soha többet nem megy oda vissza magyarországon viszont jól érzi magát
Belacska
2023. február 22. 16:44
Jajajj, Klárika! Hol lehet gyorsan magácskára szavazni? Nem akarok Bangladesht!
Palatin
2023. február 22. 16:25
Mióta Karácsony a föpolgármester, ha nem is Magyarország, de Budapest valóban úgy nézki, mint Banglades. Hadd köszöntsem egy verssel kiváló föváros-rombolónkat, Gergöt kedvenc költöm Radnóti stílusában: Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Álmodban előtted térdel, kegyeidért esengve árva néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!