Három termék ára is jelentősen csökkenni fog

2023. február 06. 14:14

Az Aldi Magyarország a mai naptól 20 százalékkal csökkenti a kínálatában a legkeresettebb vajak árát.

2023. február 06. 14:14
null

A nemzetközi tej- és beszerzési piacon az utóbbi napokban kialakult árcsökkenésre reagálva, az Aldi Magyarország a mai naptól jelentősen, 20 százalékkal csökkenti a kínálatában a legnépszerűbb vajak árát. A csökkentett árak a nemzetközi és a magyar forrásból érkező vajak esetében egyaránt érvényesülnek és nem akciós, hanem tartósan alacsony árak lesznek – írja az Aldi közleményében.

Az utóbbi napokban jelentős változás ment végbe a nemzetközi tejpiacon. A nagyobb mennyiségben előállított nyerstej miatt egyrészt megnőtt a kínálat, ami a nyerstej árának csökkenéséhez vezetett. Másrészt januárban számos beszállítói szerződés lejárt – osztotta meg a hírt hétfőn az Origo.

Az Aldi Magyarország alacsonyabb beszerzési árakat ért el, ezért a mai naptól jelentősen,

20 százalékkal csökkentette a két legnépszerűbb, nemzetközi beszerzésű, 82 százalékos Desira és Milfina saját márkás vaj árát,

így ezek 1.199 forint helyett a továbbiakban 959 forintba kerülnek.

Egy harmadik termék esetében is csökkentették az árakat. Az áruházlánc a magyar beszerzésű, 60 százalékos zsírtartalmú, 100 grammos saját márkás Kokárdás vajának ára 479 forint helyett mostantól 383 forintba kerül.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ZZoltan
2023. február 11. 03:00
ácsi! Miért nem ír a mandiner SEM a tegnap DÉLBEN történt terrorcsselekményről???? FÉLHOLTRA VERIK BUDAPEST UTCÁIN A MAGYAROKAT A NÉMET ANTIFÁK!!!!! Miért qssol a jobboldali média is!!! Cselekedni kell, határzár, anarchisták letartóztatása. És ebből giga botrányt csinálni! Miért kussoltok?????
-Zsolt-
2023. február 07. 07:21
Megint a multik csökkentenek, és nem a CöfBA! 🤣🤣🤣
zakar zoltán béla
2023. február 06. 21:10
sáskák a bokrosban
Kybon
2023. február 06. 17:10
Az Aldi drágán, de legalább igyekszik. A Lidl viszont egy jól becsomagolt Penny, mindkettő a "silány" -szó szinonimája. A Lidl "szép" termékei közt alig van olyan nem ipari szemét, aminek íze is van... De azért én a Tescora és különösen a Sparra vagyok kiakadva. Az étolaj-cukor-farhát -front (és a többi begyűrűzés, +beszállítói extraprofitok) miatt minden ár elszállt. A Tesconál még a kamu leárazások (-50% - és közben az a rendes ár...), a Sparnál meg a karácsony utáni ráadás-áremelések. Lassan ott tartunk, hogy a Sparon úgy megyek végig, mint egy kiállításon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!