Puzsér üzent Pankotai Lilinek: Nem tudok mást ajánlani, mint hogy kövesse a kis Gretát

2023. január 20. 20:31

„Éppen ezért ezeknek a figuráknak, akiknek nem pártjuk van, hanem ügyük, titáni erővel kell ellenállniuk annak, hogy a politika őket az eszközeivé formálja. Én azt hiszem, a Greta Thunberg felnőtt ehhez a tudáshoz” – magyarázta a publicista.

2023. január 20. 20:31
null

Puzsér Róbert Spirit FM-en futó műsorában ezúttal Pankotai Lili volt a téma. A tavaly október 23-án ismertséget szerző pécsi diáklány most azzal került be a hírekbe, hogy beperelte egykori iskoláját, a pécsi Nagy Lajos Gimnáziumot.

Pankotai egyébként azóta az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanulója.  „A vörös rongyokba öltözött város befogadta az ellenállót” – kommentálta a hírt Puzsér Róbert, aki szerint a diáklány helyzete hasonló Greta Thunbergéhez: mindkettőjüknek azt kellene elkerülni, hogy ne váljanak a politika játékszerévé. 

Puzsér szerint a politika, és különösen a globális liberális és zöld politika óriási hitelességdeficittel küzd,

az emberek nem hisznek nekik, ezért amikor jön valaki alulról, egyből megpróbálják integrálni és a sajátjukká tenni.

„Éppen ezért ezeknek a figuráknak, akiknek nem pártjuk van, hanem ügyük, titáni erővel kell ellenállniuk annak, hogy a politika őket az eszközeivé formálja. Én azt hiszem, a Greta Thunberg felnőtt ehhez a tudáshoz. Amikor elment az ENSZ-be, akkor irdatlanul letorkolta a globális elitet, amiért használják, de az ügyét le se tojják” – mondta a publicista, aki „nem tud más ajánlani Pankotainak, mint hogy kövesse a kis Gretát”.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. január 24. 17:12
Elsőre azt gondoltam, hogy pucsér kollega gUnylódik, ami az épelméjűség rejtett jele, őszintén szólva meg is lepődtem, de aztán rájöttem, hogy nem. : D
kata56
2023. január 21. 19:42
Puzsér idiótább mint hittem.
syphax
2023. január 21. 17:33
Pamkotai Lilike! Kapd be a Puzsér repcses-retkes FASZÁT, OSZT' ÉLVEZZ EL RAJTA--azzal, hogy leszopsz neki!!!
machet
2023. január 21. 15:17
Ki kért egyáltalán ajánlatot ettől a f@sztól? Pont ettől a baromtól.Ez tényleg hülyébb mint gondoltam.Nagy veszélyben vagyunk ,gombamódra szaporodnak az ilyen hibbant elmék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!