Itt vannak a nemzeti konzultáció eredményei

2023. január 14. 17:09

A kormány Facebook-oldalán közzétett eredmények szerint „a magyarok 97 százaléka elutasítja a súlyos károkat okozó szankciókat”.

2023. január 14. 17:09
null

Mint ismert, szombaton ismertették a legutóbbi nemzeti konzultáció eredményét. Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalán rámutatott:

a nemzeti konzultáció eredménye világos, a magyar emberek elutasítják a brüsszeli szankciókat!

Időközben a kormány hivatalos Facebook-oldalán a részletes eredményeket is megosztották. A bejegyzésből kiderült, hogy a konzultációban 1 millió 389 ezren vettek részt: 84 százalékuk postán küldte vissza a kérdőívet, míg 16 százalékuk online vett részt a felmérésben.

A kitöltők mind a hét kérdésre több mint 97 százalékban nemmel válaszoltak, ami azt jelenti, hogy

A bejegyzést azzal zárták, hogy köszönetet mondtak mindazokak, akik elmondták a véleményüket.

A részletes eredményeket alább olvashatják:

Nyitókép: Facebook

Összesen 294 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ugandai Bubu
2024. január 25. 10:55
A nemzeti konzultáció eredménye világos, a magyar emberek nagy többséggel elutasítják a nemzeti konzultációt.
Toportyán zsóti
2023. január 18. 15:37
Hulye az aki erre pénzt áldozott,jol halad az államcsod fele a luzer teljhatalmába beleorult novicsokos sorozatgyilkos hátsojába fúrodott ..Kéne már megint nekije pár grázi kezelés...
ppix
2023. január 17. 08:58
Szar ügy, hogy megszavazta a gazdátok, úgyhogy mostmár COKI! A konzultációnak csúfolt baszakodás eredményét meg mindenki leszarja, az csak a kergebirkák hülyítésére kell. Az EU biztosság is megmondta, hogy nyugodtan guríthatja hazáig a kormány az úgynevezett konzultációját, senkit sem érdekel a populista faszkodás. Ha lenne vér a pucájukban, akkor népszavazást írnának ki, dehát gyáva pöcsök.
Sgaga
2023. január 16. 15:31
Hát igen, ha már nincsenek észérvek, jöhetnek a jól bevált szekszuális,huha anyázós,hazaárulós megjegyzések. Igen,most már tényleg világos , h liberálnáci amőbafejű macisajt agyú húgyagy vagy csapláros. Nem tagadhatod, amit írtál, hiszen ott van a kommentek közözött, bárki visszaolvashatja: ".. .DE itt neked vannak problémáid és a nemzetáruló kormányt buktatni akaró,.." nincs ott semmiféle vessző hiba, sőt még "a" betű sincs, amit most utólag csempésztél be,hogy megváltoztasd a leírtak értelmét, amit a többi kényszeredett hablattyal most próbálsz utólag előadni. Teljesen világos:szerinted a regnáló kormány nemzetáruló , és van húsos fazeka is, amit az ellenzék akar megkaparintani. Akár hogyan csűröd csavarod, ott ez van leírva te liberálnáci öcsisajt agyu amőba csapláros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!