Novák Katalin kinevezte az energiaügyi minisztert

2022. november 30. 15:04

Az államfő Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára nevezte ki Lantos Csabát.

2022. november 30. 15:04
null

Novák Katalin köztársasági elnök szerdán energiaügyi miniszterré nevezte ki Lantos Csabát - közölte a Sándor-palota az MTI-vel. Az államfő Orbán Viktor miniszterelnök javaslatára nevezte ki Lantos Csabát. A kormány novemberben döntött önálló energiaügyi minisztérium létrehozásáról. Az új minisztérium az energiapolitika egységes irányításáért felel.

Kicsoda Lantos Csaba, az új energiaügyi miniszter?

Ahogyan arról a Mandineren is beszámoltunk, Palkovics László a Technológiai és Ipari Minisztérium minisztere benyújtotta lemondását, amit Orbán Viktor elfogadott. Gulyás Gergely hétfőn rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, igazak voltak a sajtóhírek, Palkovics László távozik a hivatalából. A TiM-et megszüntetik, helyette új minisztérium alakul Lantos Csaba vezetésével.

(MTI) 

Nyitókép: Sándor-palota/MTI

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
állólámpa
2022. december 02. 10:00
Sok sikert!
szodabár
2022. november 30. 17:29
Gratulálok Lantos Csabának! Jó lesz! Rúgják ki azt a napközisfejű migránstámogató Nagy Mártont, mert idiótaságokat beszél! A német munkaerőnek rohadtul semmi köze a migránsokhoz, mivel a fekák nem dolgoznak! Elég nagy szégyen, ha egy miniszter ezt nem látja!
dezilluzionista
2022. november 30. 16:00
Halottnakacsók.
Hair is on Ford
2022. november 30. 15:51
Zselé mellett jobban kihúzta magát,alig várja h repülőre üljön és hirdethesse ukrajnát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!