Barátja csalhatta tőrbe a drogügy miatt letartóztatott Herczeg Zoltánt

2022. november 02. 07:10

Ismerőse szerint a divatguru emiatt is szomorú a fogságban.

2022. november 02. 07:10
null

A Blikk szerdai cikkében arról ír, hogy a nemrég kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt letartóztatott Herczeg Zoltán teljesen le van sújtva fogvatartása miatt.

„Egy barátja árulhatta el” a divatgurut

„Rettenetesen csalódott, és nagyon rosszul érzi magát odabent” – nyilatkozta a lapnak a divatguru másik barátja, aki elmondta, hogy Herczeg Zoltán „igazi barátai” közül

többen is figyelmeztették, hogy vigyázzon az illetővel, mert rossz híre van, de a divatguru bízott a személyben, aki elárulhatta.

Rajzeszközöket is kapott a fogságban

„A börtönben nemcsak ruhaneműket kapott, hanem rajzeszközöket is, sőt, a rács mögött már munkába is állt, papírra vetheti a gondolatait, tervezhet, ha megszállja az ihlet. Kapott könyvet is, azaz olvasni is tud már, ez a korábbiakhoz képest nagy előrelépés neki” – olvasható a cikkben. Mint írják, több ügyvéd is összeült, akik azon dolgoznak, hogy Herczeg Zoltán mihamarabb szabadulhasson.

Fotó: YouTube

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2022. november 02. 17:20
"Barátja"
Teringettét
2022. november 02. 13:59
Szóval a nagyrabecsült ügyvédemberek bőszen összeültek, hogy egy hitvány hazátlan semmirekellő drogos dílert minél hamarabb kihozzanak a sittről. Hát basszátok meg! Értékes ember ez a lófaszjóska a társadalom szemszögéből? Nem hinném. Ez csak egy textilbuzi, aki amellett, hogy 10 fillért nem ér a bőre még kábszerrel is seftel. Basszon meg pár kifejlett kancigány naponta kétszer a sitten, szívből kívánom neked, te hazátlan szar!
hoci74
2022. november 02. 13:08
Ha kurvának állsz ne csodálkozz ha néha megbxnak. Ezek mind azt hiszik magukról hogy érinthetetlenek. Még most sem azt bánja hogy nagy tételben drogozott és/vagy kereskedett vele....nem. Az bántja hogy feldobták.....
fado
2022. november 02. 12:16
Szegény bűnöző most szomi :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!