Blokád alá próbálják venni az MTVA-székház bejáratát a tüntetők (videó)

2022. november 04. 20:28

Közben szól az „Orbán takarodj!”.

2022. november 04. 20:28
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, november 4-én, pénteken 17 óra 30 perckor kezdetét vette a Hadházy Ákos ellenzéki képviselő által megszervezett tüntetés, amelyen többek között felszólalt Ungváry Krisztin történész és Baranyi Krisztina, a IX. kerület polgármestere is.

Este 19 óra után ismét Hadházy lépett a színpadra, aki fáklyával a kezében arra szólítota fel az egybegyűlteket, hogy alkossanak élőláncot az MTVA épülete 

Előkerült az „Orbán takarodj!”

A Pressio oldal munkatársai több videót is megosztottak a demonstrációról. Az egyik felvételen azt látható, hogy a Kunigunda úti székház előtt álló tüntetők fáklyákkal a kezükben blokád alá vették az épületet. 

Közben az hallható, hogy a tüntetésen résztvevők azt skandálják: „Orbán takarodj!”„Nincs tanár, nincs jövő!” vagy „Nincs hatalmad fölöttem!”

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 284 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2022. november 06. 18:47
Jól van, neked mindig félig üres a pohár.. De arról soha nem fogsz meggyőzni, hogy az Orbán kormány nem a lehető legjobb az országnak és sajnos nem tudok közösséget vállalni a tanulatlan, lecsúszott kisebbségi lakosokkal akik csak a segélyt várják. De valamiért mégis a Fideszre szavaznak..
Jusztiscsak
2022. november 06. 09:09
Azoknak lehet igazuk, akik azt mondják nem blokád kell és tüntetés, hanem felgyújtani az egész propaganda hazugsággyárat. Meg az központi ügyészséget. Bár a szar nem ég túl jól.:D
CNIROLsorazsem
2022. november 05. 20:59
A közmédiát egy jogerősen elítélt hírhamisító vezeti = ország szégyene
crydog
2022. november 05. 19:28
Primitív, szélsőbaloldali csőcselék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!