Autós üldözés Maglódon

2022. október 27. 17:27

Két tucat szír migránssal menekült a rendőrök elől a palesztin embercsempész.

2022. október 27. 17:27
null

Egy órán át zajló autós üldözés volt hétfőn este Maglód környékén. A Bors információi szerint egy gyanús kisbuszt akartak igazolni az M5-ös autópályán, azonban a palesztin sofőr menekülni próbált. A bulvárlap szerint az üldözés a Pest megyei településen ért véget, ahol a sofőr egy földútra hajtott, majd az elakadt autóból kiugorva próbált rohanva elmenekülni. 

A Bors azt írta, a 24 éves embercsempész futás közben fegyvert rántott és a rendőrök közé lőtt. A gáz- riasztófegyverből kiadott lövések nem találtak el senkit, így az esetnek nem volt sérültje. A furgonban a rendőrök végül 26 illegális bevándorlót találtak, akik szír állampolgárúnak vallották magukat. 

A palesztin férfit embercsempészettel vádolták meg, a megerősített információk szerint tagadta az ellene felhozott vádakat és panasszal élt a gyanúsítás ellen. 

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit őrizetbe vette és kezdeményezte letartóztatását, egyben hivatalos személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt feljelentést tett az ügyészségen – adta hírül a rendőrség.

Nyitókép: Donka Ferenc/MTI

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2022. november 19. 09:13
10 év fegyház
Brandon the great Negro
2022. október 28. 09:48
Túl sok Netflix.
Gèbi
2022. október 27. 19:28
minek ez a cécó? szimplán agyon kell lőni a fickót és el kell kaparni valahol
Ulaszlo
2022. október 27. 19:09
Pofátlan alak. Mit tagad ez az idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!