Karácsony: A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei

2022. október 27. 09:01

Hont András Karácsonyra reagálva rákérdezett a főpolgármester különös kijelentésére.

2022. október 27. 09:01
null

Karácsony Gergely csütörtök reggel az élőlánc kapcsán egy képet osztott meg magáról, amelyhez hozzáfűzte:

„Az oktatás közös ügyünk. A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket! Legyen szabad az ország, legyen szabad az oktatás!”

Erre figyelt fel Hont András publicista:

„Ez a »gyerekek mindannyiunk közös gyerekei« számomra új információ, de akkor most megkérdezem az asszonyt”

– írta Hont.

Kapcsolódó

Élőlánccal tüntetnek a tanárok ügyében Budapesten

Az élőláncokkal a tanárok mellett tüntetnek a résztvevők. Reggel 8 körül a Nagykörút vonalán alakul az élőlánc. A szervezők szerint egy hosszú lánccá szerveznék össze a tüntetőket. Az Egyesült Diákfront, a noÁr, a PDSZ, a PSZ és a Tanítanék Mozgalom reggel fél nyolckor a Margit hídnál találkoztak a csütörtöki élőláncot megelőzően.

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2022. október 28. 14:12
Érdekes világban élünk! A közvélemény mélységesen elítéli - teljes joggal - Vadon Jani és Sebestyén Balázs (sajnos jópofiskodásnak szánt, de nem az volt) "tréfáját" a nyelvünket nem beszélő kisfiúval, de mélyen kussol, vagy inkább tapsol annak, amit a baloldali hibbant-libernyák banda tesz a szólás szabadság címén! És szeretnék elhatárolódni Kalácsony elvti azon szövegétől, hogy "A gyerekek mindannyiunk közös gyerekei, a tanáraink a mi tanáraink, és mi nem adjuk a jövőnket!" A mi gyerekeinkhez semmi köze ennek az agyalágyult dinnye típusú (kívül zöld, belül vörös = libernyák) nyomoronc főpolgármesternek! Ja, és a tanárainkat se vállalnám 100 %-ban.
palicsi
2022. október 28. 10:44
Furcsa, hogy a szülőktől hozzájárulást kérnek, ha osztálykirándulásra akarják vinni a gyerekeket, de ehhez a performance-hoz nem kértek a szülőktől beleegyezést!
misi53
2022. október 28. 09:12
Az jó tudni hogy ezek a gyerekek már be vannak oltva fidesz ellen ! 3 év múlva egy se fog a Fideszre szavazni ! Zseniális húzás a dk -tól !
ZagerEvans2525
2022. október 27. 22:12
Hiába erőlködik karugeri. A böszme nem őt fogja indítan a következő fópolgi választáson. Van erre közelebbi hozzátartozója is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!