Hadházy miatt a biztonsági őr sem jutott be a köztévé székházába

2022. október 22. 16:00

A parlamenti képviselő azt írta a Facebook-oldalára, hogy a „kis vicces film mindent elmond a Fidesz kormány betegségéről és persze arról is, mennyire fontos nekik a hazugsággyár”.

2022. október 22. 16:00
null

Hadházy Ákos kiposztolta a Facebook-oldalára azt a videót, amely azt mutatja be, hogy az állami tévé olyan gyorsan zárta be az összes kapuját, hogy az egyik biztonsági őr kint marad. „Megsajnáltam aztán őt és a műsorokba érkezőket is, ezért átmentem az út túloldalára. Ekkor bemehettek az EGYIK résnyire nyitott kapun, amit rögtön visszazártak, amikor visszamentem arra az oldalra. Még az ételfutárhoz sem engedték ki a dolgozót…” – írja a független parlamenti képviselő.

S azzal folytatja, hogy a „kis vicces film mindent elmond a Fidesz kormány betegségéről és persze arról is, mennyire fontos nekik a hazugsággyár. Egészen elképesztő, mennyire félti a gyáva hatalom a propaganda zászlóshajóját, még egyetlen szem képviselőtől is ennyire megijednek. Pedig mi tudjuk, hogy tőlem nem kell félniük, majd akkor kell félniük, ha tízezrek lesznek ott”.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2022. október 23. 14:44
mi az értelme ennek?? ott áll és őröket filmez mobillal .... és ezt a balfaszt megválasztotta a zuglói "közönség".... ott is hülyék laknak.
csulak
2022. október 23. 14:21
a lonakafaszatAkos !
elfújta az ellenszél
2022. október 23. 09:33
Irtóznak a lábszagtól ami a lyukas nejlonzoknidból árad, ennyi az egész
ebalint
2022. október 23. 08:59
Nem nagyon értem... Egy ilyen egyént nem lehet rendesen " pofán vágni " , ha nem engedelmeskedik a szabályoknak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!