Vásárhelyi: Szijjártó azért harcol, hogy Putyin továbbra is csillagászati áron adhassa a földgázt nekünk

2022. szeptember 11. 17:23

„Meg azért, hogy ne szünjön meg Európa Oroszországnak való kiszolgáltatottsága” – fogalmazott a baloldali szociológus.

2022. szeptember 11. 17:23
null

Vásárhelyi Mária, baloldali szociológus a Facebookon fejtette ki a véleményét az orosz-ukrán háborúval, és a magyar külügyminiszterrel kapcsolatban.

„Ha jól értem a magyar külügyminiszter most azért harcol az utolsó töltényig, hogy Putyin továbbra is csillagászati áron adhassa a földgázt nekünk” – írja bejegyzésében Vásárhelyi. Majd hozzáteszi: „Hogy az Európától bezsebelt horribilis összegből Oroszország továbbra is finanszírozni tudja az ukrajnai vérontást. Meg azért, hogy ne szünjön meg Európa Oroszországnak való kiszolgáltatottsága”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2022. szeptember 12. 15:01
Ennek a picsának az ostobasága csúcsokat dönt.
Sulammit
2022. szeptember 12. 12:32
Te egy megkeseredett, rosszindulatú hazug nő vagy. Mindenki tudja, hogy Putyin olcsóbban adja a gázt nekünk és a keleti országoknak is.
néhai Ch.Pilot
2022. szeptember 12. 12:14
Most ez lett kiadva a komcsi csicskáknak: azt kell mondaniuk, hogy az orosz gáz drága. Holott az USA palagáza sokszor drágább. És Oroszországról leválva nem független lesz az EU energia-ügyben, hanem sokkal rosszabb függésben az USÁ-tól (United States of Abtichrist).
fogas paduc
2022. szeptember 12. 11:34
Mari! Rosszul érted!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!