Kezdődik: itt van Budapest egyik első gendersemleges mosdója

2022. szeptember 06. 13:51

A Morgan Stanley pénzügyi óriáscég budapesti irodájában dübörög a haladás!

2022. szeptember 06. 13:51
null

Gendersemleges mosdót alakítottak ki egy a fővárosban is székelő multinacionális vállalat, a Morgan Stanley pénzügyi óriáscég irodaházában, legalábbis erre utal az a fotó, amit egyik olvasónktól kaptunk.

Forrás: Mandiner
Forrás: Mandiner

Olvasónktól megtudtuk azt is: azon a szinten, ahol a „Koedukált Mosdót” alakították ki, külön női mosdó nincs, csak egy kifejezetten a férfiak, valamint a mozgássérültek számára kialakított mellékhelyiség. Mi a helyzet tehát a hölgyekkel?

Megkerestük a céget, hogy mi indokolta a mosdóügyi reformokat.

Amint reagálnak, frissítjük cikkünket!

Kép: Mandiner

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hegyivadász
2022. szeptember 12. 11:41
Ezek szerint nem kaptatok választ, mert azóta sincs frissítve a cikk.
vidra
2022. szeptember 07. 21:30
A gender neutral itt egy rosszul sikerült fordítása a koedukált-nak. Az van h pl.az IT-n a dolgozók kb.90%-a férfi,10%-a meg nő,a mosdók meg ugyanakkorák. Ez mindig is probléma volt. Gondolom most úgy oldották meg,hogy a nőibe férfi is bemehet. Kedves hőbörgők, ne már, hogy ez nem érthető vagy ezzel bármi baj van. Ne hagyjátok már magatokat minden szarral hergelni könyörgöm.
Brandon the great Negro
2022. szeptember 07. 18:01
Diktatúra ez a javából.
anaconda
2022. szeptember 07. 10:58
Én eddig azt hittem, hogy a gendersemleges WC egy harmadik, a férfi, és a női mellett. A koedukált viszont azt jelenti, hogy csak egy van, amit bárki használhat. Ezzel egyet tudok érteni. Hadd jöjjenek a nők is a piszoárba pisilni. Hülyeség a két külön WC, hiszen otthon is csak egy van, és azt mind a 72 gender képviselői gond nélkül használják. Én a kórházakban is megszüntetném a külön férfi, és női osztályokat. Hülyeség, hogy van női szülészet is, meg férfi szülészet is, ha egy mosdóba járnak zuhanyozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!