Puzsér Gyurcsányról: Úgy nézett ki, mint egy vámpír. El tudom képzelni, hogy az Apró-villában egy koporsóban alszik

2022. szeptember 30. 10:49

A kritikus Gulyás Mártont is betámadta, aki szerinte nem tett fel elég kemény kérdéseket a volt miniszterelnöknek.

2022. szeptember 30. 10:49
null

Puzsér Róbert Spirit FM-en futó, Önkényes Mérvadó című műsorában is szóba került Gyurcsány Ferenc keddi, partizános szereplése, melyben a volt kormányfő többek között elmondta: nem érez felelősséget a történelmi választási vereségben, 1,5 millióra akarja növelni a DK-s szavazótábort, nem alapértelmezett, hogy támogatja Karácsony Gergelyt a következő önkormányzati választáson, és egy éven belül eladná az Apró-villát.

Puzsértól és megmondóember-társaitól Gyurcsány mellett Gulyás Márton is megkapta a magáét, akibe Puzsér egy hónapja egyszer egyébként beleállt már. Puzsér úgy véli, nem csak a 2022-es vereséggel kapcsolatban kellett volna Gyurcsány felelősségét firtatni, hanem a 2010-es kétharmaddal kapcsolatban is. Hiányolta továbbá, hogy nem érkezett kérdés az őszödi beszéddel kapcsolatban.

Puzsér egyik műsorvezető-társa, Horváth Oszkár a híres-hírhedt Fekete-Győr-interjú kemény kérdéseit és a kellemetlen bejátszókat várta, elfeledkezve arról, hogy ez egy egyórás élő beszélgetés volt, nem egy több órás, utólag szerkesztett mélyinterjú.

Magyar Dávid szerint Gyurcsány sokat változott: egy arrogáns, túlmozgásos politikusból egy megfontoltabb karaktert mutatott. Szóba került az Apró-villa eladása is. Puzsér itt is azt hiányolta, hogy Gulyás nem kérdezte meg: vajon hogy került az Apró-család birtokába az az ingatlan?

„Én tényleg úgy képzelem az Apró-villát, ahonnan a gyerekek már kirepültek, mintegy kísértet-járta házat. Gyurcsány úgy nézett ki, mint egy vámpír. A bőre annyire fehér volt, hogy én tényleg el tudom képzelni, hogy az Apró-villában egy koporsóban alszik. Ez a család az árnyékvilágból kel át napól napra, hogy a politikát a túlvilágra züllessze” – mondta Puzsér.

A beszélgetés alább hallgatható meg, az idézett rész a 18. és a 43. perc között található. 

„Szerintem ettől még – ha nem úgy ülsz le, hogy eleve utálod – az is lehet, hogy szimpatikus lesz. Ezzel a Gulyás Marci növelte a DK szavazótáborát. Ezt ki merem jelenteni” – mondta.

Nyitókép: YouTube

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. október 01. 09:12
Jön a Gyurcsáááány!!!! Jajajajaj!!!! Meghalunk mind!!!!! xDDDDDDDDDDD
toyoda
2022. szeptember 30. 18:51
Mi a faszt kell ez fokozni? Még a hülye is látja hogy egy igazi alattomos törteő geci. Normális politikus ilyen helyzetben nem akar kormányozni. Ez az elmebeteg meg a felrobbantott szemétdmbon akarja ünnepeltetni magát. Még a hülye is látja hogy elmebeteg.
fado
2022. szeptember 30. 13:15
Alkesz Ferkó mája lassan bedobja a törölközőt
Palatin
2022. szeptember 30. 12:44
Gyurcsány egy polit-bandita. Ellenségként kell kezelni. Ö az álnokság, a gerinctelenség megtestesítöje. Ha Orbán nem ért egyet valamiben az unióval, mert az magyar érdekeket sért, akkor szerinte "rombolja az unió egységét." Ha Orbán tárgyal, megegyezik az unióval, akkor viszont "legfekszik neki és pénzért könyörög". Ilyen aljas, nemzetgyalázó politikai banditákra nincs szükségünk. Gyurcsány mindig is bunkó volt, de ahogy öregszik egyre pofátlanabb, egyre korruptabb, gyülölködöbb és nemzetgyalázóbb lesz. Gyurcsány mint ember is kezd erösen unszimpatikus, utálatos, gusztustalanul szemtelen lenni. Szenilizálódik az eszemadta. Elvesztette még azt a kevés intelligenciáját, fésültségét is, aminek nyomait korábban azért néha-néha, - ha csak alkalomszerüen és nyomokban is -, de fel tudta villantani. Ma már ennek vége. Újra egy vásott pápai utcagyerek lett belöle, akiböl az apja minden jót kivert. Belsöleg visszatért oda, ahonnan jött. Elöbújt az igazi énje, nincs már energiája ahhoz, hogy valami más szerepet játszon, most már csak saját magát tudja adni. És az nemcsak hogy kevés, de visszataszító is minden magyarnak hányingere van töle, a büntársait kivéve. Akik abban bíznak, hogy a fökolomposuk majd elcseni az ország kassza-kulcsát, és nekik is csurran-cseppen akkor valami abból. Amig Gyurcsány a politikai szinpadon lábatlankodik, addig nem lesz itt normális ellenzék és a Fidesz-gyözelem garantált lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!