Magyarország kereskedelmi partnere lehet Fehéroroszország

2022. szeptember 09. 13:27

Vlagyimir Ulahovics, Fehéroroszország magyarországi nagykövete Bihari Katalinnal, Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztériumának helyettes államtitkárával tárgyalt.

2022. szeptember 09. 13:27
null

– tájékoztatta Fehéroroszország budapesti nagykövetsége a BelTA nevű lapot. Mint írják, a találkozón „élénk eszmecsere folyt a belarusz-magyar kereskedelmi együttműködések lehetőségeiről és formáiról”.

Júniusban a Belarusz Védelmi Minisztérium arról számolt be, hogy a Nemzetközi Katonai Együttműködésért felelős osztály vezetője, Valerij Revenko ezredes találkozott a magyar nagykövetség katonai attaséjával, Zákány László ezredessel. A megbeszélés témája akkor a „belarusz-magyar viszony volt a katonai szférában”, a felek pedig megosztották egymással a nézeteiket a „kelet-európai katonai-politikai helyzetről” – írja az ATV.

Nyitókép: Alexander NEMENOV / AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. szeptember 09. 16:14
Belarus traktor a legjobb.
Takagi
2022. szeptember 09. 15:46
Minden jó üzlet csak hasznot hoz az országnak. Mo. az első.
421ft
2022. szeptember 09. 13:56
A legjobb az lenne, ha egyenesen osszeolvadna a ket muszkacsicska orszag!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!