Elhatárolódott az RTL Klub-féle szappanopera cége színésznőjük trágárkodásától

2022. július 17. 11:05

Videón mutatjuk, ahogy a mezítlábas színésznő az elfogadásról magyaráz az őt igazoltató rendőröknek.

2022. július 17. 11:05
null

Az RTL Klub egyik színésznője üvöltözött hiányos ruhában a rendőrökkel egy minapi, a katatörvény módosítása miatt megtartott tüntetésen. A produkció most elhatárolódik a nőtől – olvasható az Origó cikkében.

Az RTL Klub színésznője egy tüntetésen mezítláb, nyári ruhában, láthatóan bódult állapotban, visítva, káromkodva szidta a rendőröket, illetve köpködte is őket. A sorozat gyártója is reagált a kínos esetre.

Az Éjjel-nappal Budapest produkció külső gyártócége számára elfogadhatatlan Karnics Krisztina viselkedése a július 14-i tüntetésen, amely a szereplő rendőri előállítását eredményezte. A produkció tiszteli a véleménynyilvánításhoz és annak szabad kifejezéséhez való jogot, és munkatársaitól is elvárja, hogy ezt megfelelő formában tegyék. Karnics Krisztina megnyilatkozásától a produkció elhatárolódik – áll a közleményükben.

A felvételt itt tekinthetik meg: 

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
R3ad3r
2022. július 18. 09:31
A szekunder-szégyentől végignézni se tudtam. Ezek egy 14 éves csitri szellemi szintjén vannak. Ez a 14 éves szellem vezeti az egész nyugati világot.
nempolitizálok
2022. július 18. 08:10
RTL és az érték. KÖSZÖNJÜK EMESE.
tomi75
2022. július 18. 07:43
Mezitláb a kutyaszaros utcán, az igénytelen, üszök trampli.
Zsolt75
2022. július 17. 22:51
Nem ismerem az rtl sorozatait. A tildabaszóra emlékszem, abba belefutottam néha, de akkor még nem volt ilyen választék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!