Szürreális üldözési jelenetek a Blaha környékén (VIDEÓ)

2022. június 14. 17:17

Egy férfi hatalmas léccel kerget egy másikat, s közben üvöltözik utána, aztán utóbbit majdnem elcsapja egy autó.

2022. június 14. 17:17
null

A Reddit nevű közösségi oldal /hungary csoportjában tűnt fel ma reggel az alábbi videó, amelyet kiszúrt a Blikk. A döbbenetes felvétel a feltöltője szerint Budapesten, a Blaha Lujza tér környékén készült. A videónak azt a címet adta, hogy Lecsapott a blahai láma, és egy olyan jelenetet mutat be, amikor valaki kerget egy embert egy hatalmas bottal a kezében, miközben azt üvölti, hogy „állj meg, te cső(?)”.

A menekülő férfit egyébként majdnem el is gázolja egy autó.

A lap nem tudja, mi történik, ezért tippel: esetleg egy Tom és Jerry-epizódról van szó, netán egy Benny Hill show jelenetéről, mások szerint a menekülő egy építkezés brigádfőnöke, akiről kiderült, hogy nem számolt el rendesen a melósok pénzével.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bármi Áron
2022. június 15. 10:08
Ő nem tehet semmiről! Azt tanították neki, hogy magasra kell tenni a lécet :-)
critical man
2022. június 15. 06:34
Schollander / Aszimptota a ligetes csövesből lett méhpásztor megvédte a méhlegelőt a konkurens hajléktalan bandától. Normál ügymenet. Lesz itt még cifrább is, amikor a fogyatékos főpolgármester beszünteti a közvilágítást. Ott fogják egymást késelni a napközben összeszedett csikkekért.
nemeth
2022. június 15. 00:33
Valószínűleg az elől szaladó illető, futás közben véletlenül elejtette a deszkáját (miközben rohant hogy elérje a négyes-hatos villamost) és a mögötte loholó egyed udvariasan utána vitte, hogy visszaadja neki az elhagyott holmit.
józan paraszti ész
2022. június 14. 23:43
Az a valami se nem léc, se nem bot, hanem deszka. Csak szólok a firkászoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!