„A migránsok a szerb oldalon megszámlálhatatlan mennyiségű lövést adtak le” – katonák beszélnek a határmenti helyzetről Toroczkai legújabb videójában

2022. június 02. 07:32

A déli határ szerb oldalán egyes beszámolók szerint szabályos fegyverraktárakat hoztak létre az egykori illegális bevándorlók.

2022. június 02. 07:32
null

Újabb videóval jelentkezett a parlamentbe jutott Mi Hazánk nevű formáció elnöke, Toroczkai László. Ásotthalom egykori polgármesterének témája most a magyar-szerb határon kialakult „migránshelyzet” volt, de a 19 perces videó elején a kerepesi tömegverekdésről is beszélt, felszólítva a hazai cigányság képviselőit, hogy intézkedjenek a kerepesi cigánysoron.

A fő témára rátérve Toroczkai két videót, illetve hangfelvételt mutatott be, melyek tanúsága szerint egyáltalán nem békés a helyzet a déli határon. Egy szerb oldalon élő, magyar nemzetiségű civil arról az élményéről számolt be, amikor egyszer a nádasba mentek társaival a bujkáló migránsok után.

„Két táskát kihoztak a kollégák. És amikor megláttuk a Kalasnyikovnak a csövét, akkor mondtuk, hogy jó, oké, húzzunk innen a büdös francba” – meséli a hangfelvételen a férfi. Toroczkai szerint afgán, afrikai és egyéb bűnbandák szabályosan felosztották egymás között a kerítés melletti sávokat, és a szerb oldalon szabályos fegyverraktárakat hoztak létre – a délszláv háborúból megmaradt eszközök beszerzésével.

Egy másik, videóval is illusztrált hangfelvételen pedig egy magyar katona mesél fegyverropogásokról.

„Itt a ... honvéd részéről volt egy figyelmeztető lövés ... között, mivel a migránsok a szerb oldalon, több irányból, megszámlálhatatlan mennyiségű lövéseket adtak le, illetve közvetlenül a kerítés mellett az egyikük felhúzta a gépkarabélyt” – a katona nevét és a pontos helyet kisípolták.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carcess
2022. június 21. 07:57
Éles lőszert engedélyezni, létszámot megnövelni, a szerb kormány figyelmét felhívni, hogy ez háborús cselekménynek minősül
obsitos0
2022. június 02. 22:54
A régi, jól bevált Őrszolgálati Szabályzatban VOLT tűzparancs: -Fegyverét kell használnia, ha őt magát, vagy az általa őrzött objektumot támadás éri!!!!!-
Oriza
2022. június 02. 20:55
No tessék,mióta a Mi Hazánk bekerült,és odamondogat a Fidesznek,az előtte még minden bokorban,migránst vizionáló mandiNEResek már ellenségnek tekintik...hájja változnak az idők,előre megyünk ,nem Ásotthalomra.....
zoldzolko
2022. június 02. 17:12
Ez csak a szokásos torockai féle bullshit, demagóg koneto. A mi hazánk kommunikációja is a félelmekre épít, mindenféle összeesküvés elméleteket gyárt (amik nyomokban tartalmaznak némi igazságot) hogy minél népszerűbb legyen. Dúró Dóra elmondta pl hogy mennyire ellenzik az oltast és hogy covid diktatúra meg szemét kormány, de azért az oltast beadatta ő is meg az ura nyivák elődke is... Ostoba nácik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!