Die Presse: Orbán megmutatja, hol vannak az Unió határai

2022. május 31. 09:12

Hozzátették, hogy a magyar miniszterelnök pontosan azt érte el, amit akart.

2022. május 31. 09:12
null

Minden főbb lap értékeli most az olajembargóról való megállapodást. Az osztrák Die Presse „Orbán Viktor megmutatja, hol vannak az Unió határai” címmel közölt cikket az ügyben. A lap szerint az Unió azért adott határidő nélküli mentességet a vezetékes olaj importjának mentessége alól, hogy ne szégyenüljön meg.

A lap szerint

Orbán Viktor pontosan azt érte el, amit akart.

Hangsúlyozták, hogy az egyhónapos, feszült tárgyalások végére pontosan az lett, amit a magyar miniszterelnök akart: egy határidő nélküli felmentés a Barátság vezetéken érkező orosz olaj behozatalának tilalma alól.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atanasz
2022. június 01. 09:53
Megtanulták, hogy hol lakik a Magyarok Istene :-)
hajduati57
2022. május 31. 18:52
Isten éltesse Elnök Úr! Sok erőt egészséget az elkövetkezendő harcokhoz, mert énnek itt sajnos még nincs vége, a neheze még csak ezután következik. A kedves Varsói Szerződés Tagállamai pedig igazán megköszönhetnék az Osztrákokkal még Németekkel együtt, hogy az Elnök Úr kikaparta nekik a gesztenyét! Erről csak ennyit! Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!
Nagyhuba1
2022. május 31. 16:38
Jó egészséget,kitartást,türelmet Miniszterelnök úr! Szép ajándék országunknak az elért eredmény,hogy meddig lehet megtartani azt még nem tudni.Igazából még csak most fog komolyabban elkezdeni szemétkedni Ukrajna, hazai és a nemzetközi baloldal,valószínű időnyerésre játszanak.
bölcsbagoly
2022. május 31. 13:33
A hülye baltiak nem nyugszanak. Az észt ME gázembargós hetedik szankciós csomagot kezdeményez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!