Atv: Lázár egy építésügyi központú, Navracsics egy uniós-területfejlesztési minisztériumot vezethet

2022. május 11. 18:20

A portál szerint marad a posztján Rogán Antal, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, Pintér Sándor, Varga Judit, Varga Mihály és Nagy István is, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes lesz.

2022. május 11. 18:20
null

Az Atv kormányzati forrásokra hivatkozva azt írja, az ötödik Orbán-kormányban Lázár János egy építésügyi központú minisztériumot vezethet, Navracsics Tibor egy uniós/területfejlesztésit, Nagy Márton gazdaságfejlesztési súlypontút. Szalai-Bobrovniczky Kristóf lehet az új honvédelmi miniszter, Csák János pedig egy humán innovációs tárcát irányíthat majd. 

A portál szerint marad a posztján Rogán Antal, Gulyás Gergely, Szijjártó Péter, Pintér Sándor, Varga Mihály, Varga Judit és Nagy István, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes lesz. A két volt tárca nélküli miniszter Süli János, aki Paksért és Mager Andrea, aki a nemzeti vagyonért felelt, már nem lesz tagja az új kormánynak. Az előbbi portfóliója valószínűleg a Szijjártó Péter által vezetett Külgazdasági- és Külügyminisztériumhoz kerül, míg az utóbbi és az energetika a Palkovics László vezette Ipari minisztériumhoz. 

Fotó: Facebook, Orbán Viktor hivatalos oldala

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sany Xepi
2022. május 12. 08:45
A félig liberális Navracsics lesz az összekötő a kemény liberális Unió között.
balbako_
2022. május 12. 06:55
Majd a miniszterelnök úr megmondja, ki, mit fog vezetni. Addig csak spekuláció.
Trombitás Keresztély
2022. május 12. 03:21
Csak Semjén tud minden képen úgy nézni, mintha éppen benyitott volna az alsós fiúzuhanyzóba.
bogidomi864
2022. május 11. 23:08
Megfelelő embert a megfelelő helyre! Navracsist korrekt embernek tartom, tartottam mindig! Képzettsége is megfelel a feladathoz! A lényeg azonban, hogy a miniszterek közt sokan amortizálódtak! Varga Judith alkalmatlanságát tartom a legkárosabbnak, hogy az MBVK tudatlansága miatt regeteg becsületes magyar ember ingatlanát lopta el! Nincs megbocsájtás ezért! nem fogja visszaadni ezek egy élet művét, az ingatlanaik! Minimum fegyelmi eljhárást kell búcsúzóul indítani ellene, mert nincs , nem lehet kettős mérce! Ezen kívül is hibát hibára halmozott! Nem sorolom, mert már megtettem! Egy dekoráció lehet, de nekem az sem! Lakatlan szigeten sem kellene! Nincs lelke! Az építésügy mérnökért kiállt! Egy jogvégzett ott idegen test. Azt sem gondolom, hogy a ménes jó kezekben volt, van! Egy jogvégzett tologassa csak az aktákat! Az IM jobban passzolt Lázár Jánoshoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!