Jakab Péter azzal büszkélkedik, hogy megfeleződött a Jobbik szavazótábora

2022. április 22. 11:20

A „károgóknak” akart üzenni a Jobbik-elnök, mutatjuk, hogy sikerült.

2022. április 22. 11:20
null

Közösségi oldalán osztott meg egy grafikont Jakab Péter, amely saját állítása szerint „a Nemzeti Választási Bizottság adatait” tartalmazza, és azt mutatja, „az egyes ellenzéki pártok ennyi szavazatot hoztak április 3-án”.

„A károgóknak küldöm”

A pártelnök által posztolt grafikon arra nem tér ki, pontosan milyen számokat látunk, mivel azonban a baloldali összefogásra leadott listás szavazatok nem pártokra bonthatóak, a grafikonon valószínűsíthetően az látható, hogy a baloldali összefogás színeiben induló jelöltek (jelölő pártjuk szerinti megoszlásban) mennyi voksot kaptak.

Akárhogy is, mindenképp beszédes adat, hogy a Jakab által vezetett párt a grafikonon látható 489 ezer szavazattal szemben 2018-ban, listán még 1 092 806 szavazatot kapott. Tehát a Jobbik szavazótábora Jakab Péter bejegyzése szerint is egyértelműen zsugorodott.

Jakab Péter bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg: 

Nyitókép: Ficsor Márton

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendi7
2022. április 29. 16:21
Hú ez nagyon hülye. A 489 ezer még a fele sincs a 2018-nak. Arról már nem is beszélve, hogy egyetlen egyéni helyet sem szereztek. Nagy az arc megint, csak tehetség nincs hozzá. A maradék eszét is elvette a gyűlölet. Remélem ha megint olyan mocskos szájjal ordibál a parlamentben úgy kivágják mint azt a bizonyos macskát. A végén még ő is vesz egy rózsaszín mamuszt és lesz belőle Petronella.
Zolotarjov
2022. április 22. 19:49
Pedig tehetséges zsidó fiatalember ez a Jehuda Péter. Nagy karrier vár rá a DK-nál..
Gladi
2022. április 22. 19:12
00
Chardonnay99
2022. április 22. 19:12
Végül is tényleg bravúr. Jakab Péter Jobbik elnökeként tudott majd félmillió szavazót hozni, ezzel a stílussal, szellemi teljesítménnyel és erkölcsiséggel, nos igen, ez tényleg valami. Bár annyit azért hozzátennék, hogy a többi ellenzéki párttal nem kellett versenyeznie, így minden Jobbikra adott szavazat összellenzéki szavazat. Természetesen ez a többi pártra is igaz. És még valami ez a 493 ezer szavazat egyetlen egyéni mandátumot sem eredményezett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!