Veresége után is tovább sértegeti a szavazókat Márki-Zay

2022. április 13. 15:52

A fideszes szavazók szerinte agymosottak, a legszegényebbek és köd homályosítja el a látásukat.

2022. április 13. 15:52
null

Márki-Zay Péter semmit nem tanult a választási vereségből, a kampányban és azóta is visszatérő elem beszédeiben a szavazók sértegetése. A fideszes szavazók szerinte agymosottak, a legszegényebbek és köd homályosítja el a látásukat – írta szerdán a Mediaworks Hírcentruma.

Április harmadikán Magyarország választott, a Fidesz minden idők legfölényesebb győzelmét aratta a voksoláson és ezzel véget is ért az országgyűlési választási kampány. A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje, Márki-Zay Péter azonban ott folytatja, ahol abbahagyta:

nem képes leállni a szavazók sértegetésével.

A baloldal vereségének éjszakáján újságíróknak nyilatkozva egyrészt megismételte azt a hazugságot, amit a baloldal a népszavazásról terjesztett, és még a választókat is agymosottnak nevezte – emlékeztet a Hírcentrum.

„Hiába mondtuk mi el az igazságot, hogyha az emberek csak a 25 ezer plakáton, az összes rádióban, az összes megyei napilapon, fizetett hirdetésben, az interneten csak a hazugságot hallják. Elhiszik!” „A 12 év agymosás után tényleg az emberek azt hitték, hogy itt valaki át akarja műteni az óvodásokat kisfiúból kislánnyá” – emelte ki a jelölt.

Érdemes megjegyezni, hogy a népszavazás nem az óvodások „átműtéséről” szólt, hanem arról, hogy a választók támogatják-e azt, hogy LMBTQ-szervezetek az iskolákban a szülő hozzájárulása nélkül tarthassanak szexuális felvilágosítást vagy népszerűsítsék a nemi átalakító kezeléseket. A választópolgárok arról is véleményt mondhattak, hogy korlátozás nélkül be lehessen-e mutatni kiskorúaknak a szexuális fejlődésüket befolyásoló vagy a nem megváltoztatását népszerűsítő médiatartalmakat – hangsúlyozták.

„A legszegényebb emberek szavaznak a legnagyobb arányban a Fideszre”

A Hírcentrum arra is felhívta a figyelmet, hogy Márki-Zay Péter választók elleni kirohanásai nem fejeződtek be a vereség estéjén. Április negyedikén, hétfőn a baloldali Partizán YouTube-csatornán folytatta a bukott jelölt valami döbbenetes módon.

– hangzott el az interjúban.

„Tehát szó sincs róla, hogy a legszegényebb emberek az ellenzéktől várnák a szociális helyzetük megoldását” – mondta Márki-Zay Péter. Majd nem sokkal később így folytatta a választókról beszélve:

„Itt nem arról van szó, hogy ő nem értesül arról, hogy szegénység van, vagy sorállás van, vagy bármi más, hanem a köd elhomályosítja az ő látásukat, és egyetlenegy valamire fókuszálnak, jönnek a migránsok, és megerőszakolják a gyermekemet, feleségemet, anyámat, vagy most éppen jönnek és elviszik az összes gyermekemet katonának meghalni Ukrajnába, és ide jön a háború” – minősítette a választópolgárokat a bukott jelölt.

Nyitóképen Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje. Fotó: AFP / Kisbenedek Attila

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. április 15. 14:12
Te meg hülye vagy KISPÖCÖRŐ. ESZTTET MI NYILVÁNOS ÉS FIZETETT SZOPONCOK VALLOTTAN ÉS BÜSZÉN ÁLLAPICCCCSUK MÖG ÉS RÖGZICCCSÜK LE..... 3.1 MILLIÓ FŐSZOPONC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Gardonyi Geza
2022. április 13. 22:32
A legszegényebb is!Meg más is.Egyébként a nehéz sorsú cigányasszony,aki válaszolt,hogy miért szavazott a fideszre elmondta,hogy miért.Amit te elmeroggyant,a nagy értelmiségi agyaddal soha nem fogsz érteni,és amiért akkorát buktatok mint soha.Mert valóban nem akar migriket,valóban nem akarja,hogy háborúba vigyék a férjét és fiait,és jól jött a rezsicsökkentés,és a nyugdíjemelés.Ezeknek az embereknek nem homályosította el a köd a látásukat.Lehet,hogy szegények,de két lábbal a földön járnak.Nem úgy mint te.Megsértettél mindenkit!Megalázóan beszéltél minden hazaszerető magyar emberről.Én meg egy trágyával etetett gomba vagyok.Megfejtettük a keresztrejtvényt is:Game over!Takarodjál elfelé a közéletből.Amerika sokkal szebb!
Lmcwelt
2022. április 13. 18:28
Ó édes Istenem, hát meg lett mondva, ez a fószer nem normális! Addig nem nyugszik még valaki jól pofán nem bassza!
cinkegolyó
2022. április 13. 18:26
Ezt az alakot hívták be az M1-be 48 perces, fideszes szavazók elleni ömlengésre. Úgy tudom, hétfőn lesz a nagy interjú.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!