Cseri: Illene némi önmérsékletet tanúsítani a fideszesek minősítgetése közben

2022. április 13. 10:02

A vásárhelyi képviselő szerint Márki-Zay támogatói továbbra sem tudják értelmezni a választási törvényt.

2022. április 13. 10:02
null

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, erősen sántított Márki-Zay Péter győzelmi jelentése.

Bár már több nap is eltelt a szavazatok 100 százalékos feldolgozása óta, a baloldali szekértáborban még mindig érdekes magyarázatok ütik fel a fejüket a végeredménnyel kapcsolatban, többek között Hódmezővásárhelyen is. Erre hívta fel a figyelmet Cseri Tamás, fideszes hódmezővásárhelyi képviselő egyik legújabb bejegyzésében.

„Miközben másfél hete a Fideszre szavazókat becsmérli az ellenzéki oldal, őket vidéki bunkózva, sőt írástudatlan, fogatlan alkoholistáknak titulálva,

– írta Cseri Tamás.

„Márky-Zay azért nem hazudott, mert nem fizette ki az önmaga által felajánlott milliókat”

A képviselő ezután azzal folytatta, hogy 

„több tucat ugyanebbe a csoportba tartozó kommentelőnél láttam már azt a magyarázatot, hogy Márky-Zay azért nem hazudott, mert nem fizette ki a hazugságai bizonyításáért önmaga által felajánlott milliókat”.

„Aminél sokkal abszurdabb magyarázkodást nagyon elképzelni sem lehet” – húzta alá a képviselő.

„nem biztos, hogy minden magfizikus és agysebész azon az oldalon található”

Cseri leszögezte, hogy

„persze én ezzel kapcsolatban nem szeretnék megfogalmazni semmilyen általánosítást a roncskoalíció szavazótáborára, csupán annyit kívántam jelezni, hogy nem biztos, hogy minden magfizikus és agysebész azon az oldalon található,”

„tehát illene némi önmérsékletet tanúsítani a fideszesek minősítgetése közben...”

– zárta gondolatait a vásárhelyi városatya.

Nyitóképen baloldali szimpatizánsok március 15-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. április 14. 07:53
"nem biztos, hogy minden magfizikus és agysebész azon az oldalon található” Ezzel ő is pont ugyanazt csinálja, mint MZP, a másik oldal szavazóit minősítgeti. Bár a libsik szerintem is félkegyelműek és ostobák, viszont én nem vagyok politikus, én mondhatom. Cseri meg az, ezért nagy hiba, hogy ezt leírta. Biztos, hogy fel fogják használni ellene a köv. önkormányzati kampányban. Hiba volt. Én is voltam sokáig önk. képviselő, megtanultam, hogy mikor hallgassak (kb. mindig). Az is egy szakma és vannak szabályai. MZP se tudta ezt, de úgy látom, Cseri se.
fabulon a bőre őre
2022. április 13. 21:48
Ha üvöltenek, jól csináltuk. Ha hallgatnak, valamit elrontottunk.
llnnhegyi
2022. április 13. 19:27
Teljesen más,ha egy vidéki ember, egy tanyán hányja el magát,vagy a gyümölcsösében fingja el magát,nem egy kerületi színház nézőterén, fitnessz teremben,egy főváros templomban fingja el magát,amit aztán ráfogna azonnal a szentekre. Csáki Judit bunkó fővárosi,ott hány,fingik, szarik,ahol éppen van.
pemete jakab
2022. április 13. 19:26
"Cseri: Illene némi önmérsékletet tanúsítani a fideszesek minősítgetése közben" Ha azt mondom, a fideszesek kognitív képességei meglehetősen korlátozottak, akkor már önmérsékletet tanúsítok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!