Szerdán tárgyalják az élelmiszerárstop kérdését

2022. április 27. 09:40

Ma döntenek arról, hogy meghosszabbítják-e vagy sem.

2022. április 27. 09:40
null

Május 1-én jár le az élelmiszerárstop határideje. Semjén Zsolt beszélt kedden az ATV-nek arról, hogy a kormány a szerdai kormányülésen dönt majd az árkorlátozás meghosszabbításáról. 

Szerdán lesz kormányülés, akkor kell megnézni az inflációs számokat, a nemzetközi, gazdasági trendeket, meg kell hallgatni a tapasztalatokat és a kormány bölcs döntését meg fogja hozni a szerdai kormányülésen.”

Semjén Zsolt szerint az inflációs szempont miatt szükség volt az árkorlátozásra. „Jelzem, hogy az inflációs szempontok teljesültek, hiszen akár a benzin, akár az élelmiszer tekintetében ennek a jótékony hatása tükröződött az infláció vonatkozásában” – mondta a tegnapi sajtótájékoztatón a miniszterelnök-helyettes.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2022. április 28. 10:18
Igazam volt, meghosszabbították így lenne ötösöm a lottón! Retkes nyakú Orbán fél hogy az agy mosottak magukhoz térnek! Xdxd
Secnir
2022. április 27. 11:39
orbán kiírta fácséra, hogy most döntenek, merhogy májusba' lejár. az is facebookozik, ahelyett, hogy dolgozna....
Galsó Atya
2022. április 27. 11:20
Nem kell élelmiszerár stop! Rezsicsöki se kell! Mi magyarok magasabb árat akarunk fizetni az élelmiszerért, az energiahordozókért, az iparcikkekért és úgy általánosságban mindenért, nem akarunk enni és fagyoskodni akarunk a testvéri és rendkívül barátságos ukránokért, ha ezzel nekik segíthetünk, és közben az sem zavar, ha ők továbbra is használják az orosz gázt!!
fideszes2022
2022. április 27. 10:55
Ha a választások után szinte egyből megy annak elég komoly és szégyenteljes üzenete lesz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!