Dévényi István épp újraszámol

2022. április 03. 22:41

„Vagy kéttucat analfabéta szavazónak segítettem behúzni az ikszet a Fideszre” – elmondása szerint.

2022. április 03. 22:41
null

A Fidesz nagyarányú győzelme után posztolt a hírhedten ellenzéki szemléletű Dévényi István. A Facebook-bejegyzésében kifejtette, hogy épp újraszámolja a szavazatokat. Hozzátette, hogy szavazóbiztosként „vagy kéttucat analfabéta szavazónak segítettem behúzni az ikszet a Fideszre, azt kellett kérdezni tőlük, hogy van-e elképzelésük, melyik pártra akarnak szavazni”.

akadt, aki annyit tudott válaszolni, hogy hát arra.”

Hozzátette, hogy az általa megélt élményekről majd ír a Magyar Hangba. „Holnaptól pedig, azt mondják, visszatér a tavasz. Már nagyon várom” – fejezte be a posztját.

Nyitókép: Dévényi István Facebook-oldala

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szenthabakukk
2022. április 05. 14:42
Gané!
Augustus1
2022. április 05. 11:35
Jó, én '90-ben voltam Bp. külső kerületében, akkor hosszas reménytelen faggatózás után ordítottam rá a tagra, hogy "Kire akar szavazni? - Az SzDSz-re. - Akkor tegyen oda egy x-et!" Mutatnom kellett, hová. Csak akkor még sajna nem volt internetes média, hogy megírjam, ilyenek az SzDSz szavazók.
Chardonnay99
2022. április 04. 17:57
Hány választást kell elbukni ahhoz, hogy a belpesti értelmetlenség (értelmiség... egy túrót!) ne felsőbbrendű fajként gondoljon magára?
smnl
2022. április 04. 11:56
ez is egy zsurnaliszta kurtizán, próbál homo erectus-i magaslatokba jutni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!