Így sértegették a választás után a baloldal megmondóemberei a Fidesz-szavazókat

2022. április 14. 13:25

„Agymosottak”, „homo orbanicus”, „ostoba néplélek” – ilyen szavakkal illették a Fidesz–KDNP-szavazót a választások utáni napokban a baloldal emberei.

2022. április 14. 13:25
null

Április 3-án nyert a Fidesz-KDNP, az eredményeket pedig számos balliberális értelmiségi és ellenzéki megmondóember kommentálta úgy, hogy a kormánypárti szavazókat gyalázta. A Mediaworks Hírcentrum ezekből közölt gyűjtést.

„Tájékozatlan, agymosott” Fidesz-szavazók

Gyűjtésükben idézik a Klubrádióban a választások másnapján, a Reggeli gyors című műsorban elhangzottakat: „(…) hát mi látjuk, mert mi olvasunk híreket, meg nyilván a hallgatóink is, de hát egy átlag fideszes szavazó, vagy mondjuk, aki el van zárva a független médiától, az nem feltétlenül botlik bele ezekbe a hírekbe”.

A Klubrádió másik műsorvezetője, Para-Kovács Imre, ugyancsak április negyedikén, az Ötös című műsorban úgy fogalmazott: 

Egyet nem értek még. Hogyha önök, mint nép ilyen intellektuális állapotban vannak, hogy hogy nem kapott 10 százalékot a Gődény pártja? Hát ez minimum lett volna”.

Csáki Judit és a „fogatlan szavazók”

A Hírcentrum felidézte Csáki Judit hírhedt írását is, amelyben arról ír, hogy 

Orbán népének foga kevés, szemüvege eltörött vagy rosszul lát, elhízott és tönkrement”,

valamint, hogy a választáson „nyomorult, semmit sem értő, a nevüket leírni alig-alig tudó embereket” látott, „akik megkérdezték, hogy a három lap közül melyikre kell húzni a négy nemet”.

Puzsér Homo orbanicusai és Tóta W. esete a néplélekkel

A Hírcentrum idézi Puzsér Róbertet is, aki Facebook-oldalán úgy kommentálta a választási eredményeket: „kiderült, hogy tízből hat magyar nemzeti radikális. Kiderült, hogy a Fideszt a demográfia sem váltja le, hiába öregítette el a táborát, a homo orbanicus minden nemzedékben újratermeli magát”.

Végezetül pedig megemlítették Tóta W. Árpádot is, aki a következőképp értelmezte a baloldal számára kudarcos választási eredményt:

Orbán érti a néplelket. Az ellenzék bezzeg nem érti. És mi van, ha a néplélek téved? Mi van, ha a néplélek ostoba, mint a s*gg?”

Nyitókép: Tóta W. Árpád Facebook-oldala/Media1

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Puffin75
2022. április 15. 06:37
Az összes hisztizőnek, aki a Magyar választókat ócsárolja, idézném Fletó szavait: "-El lehet innen menni. Itt lehet minket hagyni." ...és mi lennénk a legboldogabbak, ha az ilyenek mint Puzsér, Mérő, Tóta, Donáth, Cseh...stb., eltakarodnának ebből az országból egy olyan helyre, ahol nekik jó. Ne akarják megváltoztatni a mi gondolkodásunkat. Mi nem akarjuk a jelenlegi, nyugati gondolkodást. Takarodjatok el a hazánkból!
Nuttika
2022. április 14. 17:26
Megvan minden fogam, egy sincs tömve. A szemem jó, így szemüvegem sincs és most vettem új telefont egy összegben, annyira rossz anyagi helyzetben vagyok. Akkor már nem is lehetek homo orbanicus?
Papalimapapa
2022. április 14. 16:04
Sértegetni tudok én is! Tessék: Hogy a köcsög kurva baltaarcú bakterbába neandervölgyi színvonalú, írástudatlan, rothadó káposztaszagú, mosdatlan savanyúpicsa, redves ráspolysarkú, debil, szaporításból kitiltott, fáradt macskaalom kategóriájú kisebbségi kábeltolvaj riherongy anyátok segge alatt kellejen minden nap ébredneketek és ki se tudjatok kászálódni alóla naphosszat, ti elvetemült neobolsevik fasiszta csürhe. Kell még mondanom valamit Ildikó?
nempolitizálok
2022. április 14. 15:28
Ezeket majd mind lehet idézni 4 év múlva. Ezek akkor is ismert alakok lesznek, Soroséknak ilyenek kellenek. Egy Tóta W-vel akármilyen békés ballibsi politikust lazán le lehet nyomni a szarba. Élni kell a lehetőségekkel, persze a fikázásuk is belefér:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!