Terjed egy videó a neten, amin állítólag ukrán gárdisták utánozzák Z. Kárpát Dánielt

2022. március 18. 18:37

De nevetnek, tehát nem gondolták komolyan.

2022. március 18. 18:37
null

Egy orosz propaganda Twitter-oldal feltöltött egy videót a közösségi oldalra, amit állítólag egy ukrán gárdista Instagram-oldaláról szedett. 

Ezen az ukrán katona z. kárpátingozik egyet, azaz a Jobbik alelnökéhez hasonlóan náci karlendítést mutat be. A fekete-fehérré változtatott videó alatt német háborús zene is szól, de a katonák nevetését ettől még lehet hallani. 

Márki-Zay-i logikával tehát azt is mondhatnánk, hogy mivel nevettek, ezért nem gondolták komolyan ezt az egészet. Ha azonban Buzinkay György-i észjárással szeretnénk védelmünkbe venni az ukrán katonát, azt mondhatjuk, hogy nem tudjuk a kontextust.

Ez utóbbi még igaz is lehet, hiszen azt sem lehet kizárni, hogy ez nem egy orosz propagandafelvétel.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. március 18. 22:44
Jaj, ne bántsátok Csokkantak--katkatkatkat. Kell nekünk egy motivátor, hogy összerántsa a társaságunkat. Mert vannak ám érdekesek is. A nejem alírást gyűjt, előre, nem hátra. És a bácsi azt mondja, minden fideszest aláír. És utána mondja, akkor már nem kell szavazni menni, mert már aláírt. Vigyázat!!
Lajoss
2022. március 18. 20:30
A lényegtelen kezdtétek,orosz propaganda,mint a Mandi.
wasserwoman
2022. március 18. 20:00
néhány napot adok Zkarpatinak még a listán
balbako_
2022. március 18. 19:37
Nem tudom miféle flexibilis szekta a baloldal. 2003 óta nácizzák fasisztázzák, sőt a legkeményebb EU ellenességgel is vádolják a Jobbikot és minduntalan feljelentik nemzetközi szervezeteknél mint a Fidesz titkos szövetségesét, annak ellenére, hogy a Fidesz soha semmilyen közösséget nem vállalt velük. Aztán egymás valagába omlott a Jobbik, meg a posztkommunista csürhe és egy csapásra kiderült, hogy ezek soha sem voltak nácik ezek derék européerek, annak ellenére, hogy nem bírnak kibújni a bőrükből bizony ez egy náci söpredéket gyűjtő párt, akik mint elődei a nyilasok a kommunisták leghűbb embereivé avanzsáltak. És a demokráciára kényes EU meg áldását adja a frigyre, mintahogy az ukrán nácik ellen sincs semmi kifogásuk ők korunk hősei. Basszák meg az egész elvtelen, mocskos, hatalomsóvár életüket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!