Gulyás: Hétfőtől megszűnik a maszkviselési kötelezettség

2022. március 03. 10:41

Kivezetik azt a szabályt is, ami lehetővé teszi, hogy a munkáltató előírja a kötelező oltást.

2022. március 03. 10:41
null

A kormány röviden megtárgyalta a vírushelyzetet is szerdai ülésén – derült ki a kormányinfón.

A vírushelyzetről azt mondta Gulyás, hogy a járvány ötödik hulláma a végéhez közeledik. Hétfőtől megszűnik a maszkviselési kötelezettség, és a munkáltató nem írhatja elő a kötelező oltást.

A járvány ötödik hulláma a végéhez közeledik, ezért kivezetik a járványügyi korlátozásokat, hétfőtől megszűnik a maszkviselési kötelezettség, kivezetik azt a szabályt is, ami lehetővé teszi, hogy a munkáltató előírja a kötelező oltást, de kivétel az egészségügyi és szociális terület. Kivezetik a védettségi igazolvány használatára vonatkozó szabályokat is. Az egészségügyi veszélyhelyzetet viszont fenntartják részben a lehetséges hatodik hullám veszélye, részben a kormány cselekvőképessége miatt – hangzott el.

Nyitókép: MTI/Varga György

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2022. március 03. 18:06
A moslékellenzél rákezdte , a kormány hibát követett el a kovid intézkedések eltörlésével, mondta a DK-s Komáromi Zoltán háziorvos, Makizaj árnyékkormány tagja. Ezt a hírt terjeszteni kell és ütni a moslékellenzéket április 3-áig, hogy megint zárást akarnak! https://www.klubradio.hu/hirek/komaromi-nem-bolcs-dolog-a-maszkviseles-eltorlese-124664
Járványfigyelő
2022. március 03. 16:40
Az ellenségnek most majd ez nem fog tetszeni. Nyilván csak a kampány miatt népszerűsködik a Patás, és eközben erzsébetvárosiak milliói halnak éhen, mert nincs elég teszt.
fideszes2022
2022. március 03. 15:32
Be se kellett volna vezetni.
Pierre66
2022. március 03. 15:28
A maszk sokkal inkább volt vírus inkubátor, mint hatékony védekező alkalmatosság, ezért béke poraira, nem sírjuk vissza....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!