Perintfalvi Rita: Én valóban teológus vagyok!

2022. március 14. 12:08

A teológus nő azt kifogásolta, hogy Gajdics Ottó „teológus bőrébe bújt sátánnak” nevezte.

2022. március 14. 12:08
null

Perintfalvi Rita beperelte Gajdics Ottót – mint fogalmaz – azért, mert „a Magyar Nemzet hasábjain azt írta rólam, hogy én vagyok »A teológus bőrébe bújt sátán.«” Perintfalvi a perbejelentő Facebook-posztjában kifejtette, hogy ő valóban teológus, végzettséget és munkakört is tekintve, mivel „teológusként is dolgozom, tanítok a grazi egyetemen”.

Azt viszont már kikérte magának, hogy 

jön egy ilyen Gajdics Ottó féle bérfirkász és lesátánoz”.

Perintfalvi szerint Gajdics azért sátánozta le, mivel felemelte a szavát az egyházon belül szexuális bántalmazott gyermekekért, serdülőkért, felnőttekért.

„És ha a magyar bíróság majd azt az ítéletet hozza, hogy mindezért a munkámért megérdemlem azt, hogy egy ilyen senkiházi bérfirkász engem nevezzem sátánnak, akkor csináltatok magamnak egy polót ezzel a felirattal, és egy éven keresztül, akár idehaza, akár külföldön, ahova meghívnak előadni, ezt fogom viselni. És mindenhol el fogom majd mondani azt is, hogy miért.”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bandee1
2022. március 16. 21:36
SÁTÁNISTA PICSA!
Krupp Skya
2022. március 16. 06:15
Béke papok is vannak.
Sven
2022. március 16. 01:48
A ratyi-leszbi lobbi fizetett ügynöke vagy P.falvi ribanc! Egy hozzád hasonló belső bomlasztóval és felforgatóval jobb helyen rövid úton elbánnak. Csak a perverzek hálózatának köszönheted egzisztenciádat. Remélem hamar kínos teher leszel még nekik is!
..--..
2022. március 15. 11:48
-zsoltkom- " A teológus nő azt kifogásolta, hogy Gajdics Ottó „teológus bőrébe bújt sátánnak” nevezte." Az komikum maga... Ahogy a keresztény körökben értelmet nyer a babona hétköznapi élete. Tisztára Harry Potter fíling. A lényeg, hogy szép ruhába fel kell öltözni hozzá és röhögés nélkül kimondani, hogy a bőrébe bújt Sátán... amire komoly válasz: Kikérem magamnak. Színjátszókört élni sátánosdival munka mellett, az azt jelenti, hogy a gyerekkorból nem lehet felnőni keresztény értékrend mellett. Aki Istenben hisz, a Sátánban is... és aki a Sátánban, ő Istenben is. Ennél komolyabb tett talán, ha valaki felveszi az utolsó kenetet, miután a fekete macska (balról jobbra) átment előtte az úttesten. Kellene az -Ez Fog Történni Veled, Ha...- Csakis Egy Házat alapítani, ami fogalmi átmenetet magyaráz Jézuska és Sátánka között. Talán akkor lenne tapasztalás szívből nevetni... vagy szeretni? A magyarok Istenére esküszünk... esküszünk, hogy Sátánkák tovább nem leszünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!