Nagy Attila Tibor: A legtöbb ellenzéki párt már csak végig akarja szenvedni a kampányt MZP-vel

2022. március 21. 20:44

A politikai elemző azt is kifogásolta, hogy Márki-Zay pont a kampányfinisben jelentette be, hogy új pártot akar alapítani.

2022. március 21. 20:44
null

Nagy Attila Tibor politikai elemző szerint stratégia hibát vétett azzal az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje, hogy a kampányfinisben beszélt az új, konzervatív párt alapításának tervéről. Az elemző kifejtette, hogy 

ez nem tesz jót a többi párttal való kapcsolatának,

de olyan nagy vihart sem kavart a dolog, mert korábban is beszélt már ezekről az elképzelésekről Márki-Zay Péter a nyilvánosságban”.

Az elemző szerint a legtöbb ellenzéki párt már úgy van vele, hogy a választásokig „valahogy végigszenvedik” Márki-Zay Péterrel a kampányt, és utána „majd lesz valahogy”.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2022. március 22. 16:04
El kell menni szavazni! Nagyot is kellene nyerni, meg egyáltalán nyerni kellene, amit csak X-ek behúzásával lehet elérni. Mindenki menjen el szavazni! Népszavazás is van!
Agnieszka
2022. március 22. 08:29
Kérjük vissza az x-elést! Gyorsan! Elég az Úristen nagy állatkertjéből szabadultakból!!! Nem igénylem, h. a mandi gyomláljon, de a saját szerzett jogomhoz ragaszkodom!!! Olvassa őket, aki AKARJA!!!
Kormánypárti1
2022. március 22. 08:09
Azért ne dőljön be senki! Inkább legyen 4/5-e a fidesznek, mint hogy bedőljünk az ilyen kijelentéseknek és kevesen szavazzunk!
diós guba
2022. március 22. 07:25
Te is fiam Tibi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!