Rendőrkézre került a kemecsei szemkinyomós rém

2022. február 10. 13:42

A volt élettársát puszta kézzel megvakító Gy. Attila ellen még nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak.

2022. február 10. 13:42
null

A széles körben csak Gengszternek hívott Gy. Attila előbb leteperte a földre a 22 éves Gabriellát, majd megverte, többször megszúrta, ezt követően pedig brutális módon megvakította – olvasható a Tények.hu portálján. A lap azt írja: az orvosok megállapították, hogy a fiatal nő látását már nem lehet megmenteni.

A rendőrség óriási hajtóvadászatot indított a férfi ellen, még nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak.

A Tények információi szerint csütörtök délelőtt azonban sikerült elfogniuk a támadót Hencida környékén. A rendőrök egy pusztán találtak rá a bujkáló férfira.

Nyitókép: police.hu

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2022. február 11. 14:02
Állatvédők figyelmébe ajánlanám: ez a szemkinyomásos múvelet nyilván nem először történt. En azt se tudnám hogy kell egy ilyet csinálni... Azt valahol valamivel "gyakorolni" kellett korábban. Miután másik emberről nem tudunk(mé) ezert gondolom valami szerenccsétlen állatokon "fejlesztette" a "tudását". Szóval nem ártana a rendőrségnek etéren is kérdezősködni...
dglaj
2022. február 11. 11:44
Az ilyeneket nyilvánosan kellene a főtéren felakasztani elrettentésül.
diós guba
2022. február 11. 10:11
A lány nyomúságos életét már semmilyen boszúval nem lehet visszacsinálni. Kerékbetörés, üstben megfőzés, karóbahúzás a lányon már nem segít. Úgyhogy haggyuk a bosszú gondolatát, ebben már nem lehet megnyugvást találni. Egyszerűen fel kell akasztani, ennél többet sajnos nem lehet tenni.
Lajoss
2022. február 11. 08:08
Örökre bezárni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!