Meglátta az összeesküvést az omikron körül Dúró Dóra

2022. február 15. 17:43

Minek a korlátozás, ha úgyis jönnek az újabb variánsok.

2022. február 15. 17:43
null

Közleményt adott ki kedden Dúró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.

Dúró azt írja, hogy fel kellene oldani az összes korlátozást, hiába nem ért még véget a koronavírus-járvány. A politikus szerint a tudósok politikai nyomás alatt állnak, mint például az a dél-afrikai orvos is, aki először fedezte fel az omikron variánst. A Mi Hazánk elnökhelyettese szerint az orvos nem nevezhette enyhe lefolyásúnak az omikron variáns okozta megbetegedést, mert a nyugati kormányok ezt megtiltották neki.

A közlemény végén Dúró Dóra arra is kitér, hogy a válságkezelést nem csak az üzleti lobbik, hanem egyéni érdekek is lényegesen befolyásolják.

(MTI-OS, fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mdave88
2022. február 16. 19:51
https://media.patriots.win/post/E9AMQ49DXsVs.jpeg
artojan
2022. február 16. 14:48
Túró Torta
Labé
2022. február 16. 14:28
Amúgy - akik itt hozzászólnak, nem szégyellik magukat ?? Vagy egyszerűen olyan értelmi szinten vannak, amelyből ennyi telik ?? Ha nem érdekli a téma, ocsmány hozzászólásokat miért publikál ?? Én nem vagyok egyik párt tagja sem - különösen nem a moslék-koalíció valamelyik összetevőjéé. De járvány témáról van szó, nem politikáról. Szerintem...........:( 2022.02.16. 14:28
Labé
2022. február 16. 14:17
Nem értem, hogy Dúró Dóra milyen megfontolás alapján javasolja minden korlátozás feloldását, mikor ő maga is elismeri, hogy a járványnak nincs vége, sőt újabb mutációk jöhetnek. Miután oltott és oltatlan egyarán fertőzhet, csak a megfertőződés ellen kellene a jelenleginél is jobban koncentrálni. Ausztriában nem véletlenül tették kötelezővé az FFP2-es maszkok viselését, én Magyarországon az FFP3-as maszkok viselését tenném kötelezővé. Ausztria 28 napos halálozási rátája 0,05 %, Magyarországon a ráta 0,58 %, tehát tízszerese az osztrák halálozásnak. A magyar egészségügyi miniszter helyében konzultációs céllal magyar orvoscsoportot küldenék Ausztriába - egyeztetni, milyen gyógyszereket és módszereket alkalmaznak az osztrák orvosok a COVID19 Omicron változatának gyógyítása során. Az enyhe lefolyás korántsem általános, erre világosan utal a magyar halálozási ráta. Egyedül a halálozási ráta mutatja valójában egy adott ország gyógyítási gyakorlatának eredményességét (vagy eredménytelenségét). Úgy tűnik, hogy a magyar egészségügyi minisztert hidegen hagyják a számok, sőt megkockáztatom, hogy az emberek gyógyulási esélyei is. A magyar hozzáállás már hosszú ideje kizárólag a gazdaságra koncentrál, az emberveszteség nem érinti meg. Bővebben is kifejtem a véleményemet, ha az Dúró Dórát valóban érdekli. "Labé" (egyébként szakértő vagyok.......) 2022.02.16. 14:15 [email protected]
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!