Kötter: Ebből nem elektromos autó lesz, hanem adóemelés!

2022. február 19. 08:22

Az író Márki-Zay Péter beharangozott szociálpolitikájára reagált.

2022. február 19. 08:22
null

„Ebből bizony nem elektromos autó és barcelonai hétvége lesz kedves középosztálybeli választók, hanem adóemelés!” – kezdi bejegyzését a Facebookon Kötter Tamás.

Az író arra utalt, hogy a „Márki-Zayval visszatérő baloldal meghirdette az új-régi szociálpolitikáját”: Egy esetleges kormányváltás esetén az ellenzék ígéretet tett többek között a családi pótlék összegének megduplázására és bevezetnék a létminimum szintjéhez igazított garantált minimumjövedelmet is. Ezzel

vége is a munkaalapú társadalomnak és jön a szocialista „találmány”, a segélyalapú társadalom,

hangsúlyozza az író.

Kötter a konzekvenciákat is levonta:

betartjuk a jogszabályokat és eleget téve a szülői kötelezettségünknek iskolába járhatjuk a gyereket. Ha mindehhez hozzávesszük a baloldal fantasztikus energetikapolitikáját, akkor nehéz idők várnak ránk és a pénztárcánkra, dehát megmondta a baloldal főnöke, Gyurcsány: aki többet keres, az adjon többet is közösbe.”

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. február 20. 09:29
Biczitomi megszolgálja a baráti,önkormányzati tízmilliós szerződéseket..
csabi57
2022. február 19. 16:17
bevezetnék a létminimum szintjéhez igazított garantált minimumjövedelmet is. Nemrég olvastam, hogy már megpróbálták Északeurópában és villámgyorsan beépült az árakba. Vagyis adtak a szarnak egy pofont és a saját szemükbe csapódott.
Gladi
2022. február 19. 15:00
Garantált jövedelem... senki sem fog dolgozni, csak feketén, aztán miből lesz alapjövedelem, ha összeomlik a gazdaság? Én nem fogok azért dolgozni, hogy mások otthon a seggüket vakarják.
Highlander07
2022. február 19. 14:30
A elektromos autó gyártásának nincs jövője. Sokkal környezetszennyezőbb mint a másik alternatíva és sokkal kiszolgáltatottabbá teszi az embert. Mindegy, majd rájön erre mindenki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!