Túlságosan betalált a Fidesz szembesítője, Márki-Zay cenzorai inkább elrejtették a kommentet

2022. február 06. 10:55

Az elrejtés előtt azért a komment még elkezdett hasítani.

2022. február 06. 10:55
null

Márki-Zay Péter a Facebook-oldalán reklamált a Fidesz szembesítő videója miatt. Kijelentette, hogy a nagyobbik kormánypárt manipulál, csal és csúsztat.

A reklamáló poszt alá a Fidesz hivatalos Facebook-oldala bekommentelte a szembesítő videót, hogy mindenki láthassa/hallhassa Márki-Zay Péter azon kijelentéseit, amelyre a 6 millió forint jár.

A komment el is kezdett hasítani,

ám Márki-Zay Péter cenzorai inkább elrejtették a kommentet, hogy ne láthassák azt a saját követői.

***

 

*

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2022. február 07. 09:02
Azzal jön ez a hülye, hogy az, hogy kevesebb vizet kell használni, az nem azt jelenti, hogy kevesebbet kell fürdeni. Ez csak a fidesz ferdítése, mert ő nem mondta, hogy kevesebbet kell fürdeni, csak azt, hogy kevesebb vizet kell használni... Ez tényleg egy barom.
Rocktoberi
2022. február 06. 22:18
Töröljék csak! Én a seggemet törlöm ki velük ápr. 3-án.
kovácslajos1930
2022. február 06. 21:28
Használj kevesebb vizet! Mondja MZP. Ez a fidesz szerint azt jelenti fürödj kevesebbet. Ilyen aljas pofátlan hazugsággal kérik a milliót, ez tipikusan mutatja azt a gátlástalanságot amivel szemrebbenés nélkül fosztják ki az országot és végrehajtóikon keresztül a bajbajutott embereket. Északkoreai szintre süllyesztették szavazókat, akik tapsolnak, bólogatnak, nem gondolkodnak, cserébe kapnak egy kis koncot, közben agyukat a már csak a gyűlölet irányítja
RWG1
2022. február 06. 21:06
Normális ember normális emberekre fog szavazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!