Cseh Laci a jeges Tiszában mártózott egyet

2022. február 07. 09:54

A téli időjárás sem akadály az egykori klasszisnak.

2022. február 07. 09:54
null

Az élsporttól visszavonult egykori klasszis a Facebook-oldalán posztolta ki, hogy vízimádatának a téli időjárás sem szabhat határt.

– írja a világ- és Európa-bajnok, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti részén lévő Gergelyiugornya településnél úszott egy jót; a hely egyébként nyaranta közkedvelt a strandja miatt. Az Indes úgy fogalmaz, hogy a képek tanúsága szerint az ország Lacikája nagyon élvezte a februári pancsolást, és hastájékon már egy kis férfias méltósággal is rendelkezik, mióta felhagyott a versenysporttal.

Kép forrása: Facebook

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sany Xepi
2022. február 08. 08:02
Nesze neked sport. Hogy nézel már ki?
Almassy
2022. február 08. 03:50
Megfordult a fejemben, hogy leírom az első "vicces" gondolatomat a fókásodásról. Ehelyett inkább azt javaslom, hogy gondoljunk bele, mekkora energiabevitelhez szokhatott Laci szervezete az évtizedek alatt. Ha ez az energia nincs napi 8 órás edzéssel ledolgozva, akkor az gyorsan meglátszik. Nincs ebben semmi magic. A nagyevés (nagy mennyiségű energiabevitel) is egy addikció, kemény dolog átállni. Hajrá Laci.
Muki46
2022. február 07. 22:16
Állítólag nagyon egészséges a téli szabadtéri fürdőzés.
Pitypangocska
2022. február 07. 21:19
Jó látni, hogy ő is emberből van. :) Köszönet a sok dicsőségért, amit hazánknak szerzett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!