Vádat emeltek a férfi ellen, aki összevert egy buszsofőrt Budapesten

2022. január 20. 10:55

A sofőr nem akarta felengedni a buszra, mert a férfi nem vette fel a maszkját.

2022. január 20. 10:55
null

Egy budapesti buszsofőrt tavaly februárban életveszélyesen bántalmazó férfi ellen emelt vádat a Fővárosi Főügyészség.

Üveges Andrea fővárosi főügyészhelyettes csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a 31 éves férfi nem vette fel a maszkját, ezért a sofőr nem nyitotta ki neki a busz ajtaját az IV. kerületben, az István út és a Munkásotthon utca sarkán lévő buszmegállóban. A méltatlankodó férfi a buszról leszálló sofőrt ezután ököllel fejen ütötte, amitől a sértett eszméletét vesztve, hanyatt esett és fejét az aszfaltozott járdába ütötte. Ezután a vádlott az eszméletlen sértettet a földön hagyva elment a helyszínről. A sértetthez a busz utasai hívtak mentőt.

A büntetett előéletű 31 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – olvasható a közleményben.

(MTI, fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. január 21. 13:08
Azt hiszem 2-3 nap múlva a bíróságon volt a fiú Amerikában, aki lelőtte a nemtudénmilyen betörőt/akárkit /Egy budapesti buszsofőrt tavaly februárban/ Hányat pislant egy bíró egy évben? Nem lett ez így egy rögtönítélő népbíróság? Egy ilyenért mennyit kap a bíró? Én elküldeném néhány év futkosóra. A pápa gyorsabban dönt arról kerek e a föld, vagy a nap körül forog e.
Subi2
2022. január 20. 21:13
20 évet az ilyen baromnak!
BAJA
2022. január 20. 19:36
Felidegelte, na!
Tidal_wave
2022. január 20. 16:46
Büntetett előéletű, akinek nem akarózik maszkot viselni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!