Márki-Zay: Az én hangom nemcsak betölti a termeket, de ki is üríti

2022. január 11. 14:34

Így „robbant be” a TikTokra Márki-Zay Péter. Még keressük az állunkat.

2022. január 11. 14:34
null

Rövid videóval „robbant be” a TikTokra Márki-Zay Péter, amelyen először Márki-Zay mozgalmának két aktivistája énekli Oláh Ibolya Magyarország című dalát. Végül besétál a videóba Márki-Zay, aki a videóban úgy fogalmaz, inkább nem énekel. Mint fogalmaz 

Az én hangom nemcsak betölti a termeket, de ki is üríti”.

 A teljes produkciót megtekintheti itt: 

Nyitókép: Facebook

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robipecs
2022. január 12. 11:29
Falus prof. kedveli ezt. Emlékezzünk rá is: https://www.youtube.com/watch?v=m928bRI9OrQ
robipecs
2022. január 12. 11:27
Valószínű lassan elveszik a jelszavait, meg a telefonját. :P
luxusbatar
2022. január 12. 09:33
...b+! Péterfi le is mondott? Vagy hol volt, amikor ezt rögzítették?
cheriff
2022. január 12. 04:53
Gyakorkatilag mostanra világossá vált az előválasztáson MZP-re szavazók előtt is, hogy amiket beleképzeltek hősükbe, a hódmezővásárhelyi győzőbe, nincsenek meg benne. Mint egy mlm-es bohóc a kilencvenes évekből, ha gyorsabban beszélek mint te, legyőztelek. Vagy mint a szegedi zöldséges 90-ben, amikor kitalálta, hogy kivándorol Dél-Afrikába az apartheid összeomlása előtt percekkel. De előtte elment egy nyelvtanárhoz, hogy egy hónapja van perfekt megtanulni délafrikaiul, fizetni meg úgy fizetne, hogy eladná a zseniális marketing ötletét a nyelviskolának. "Mi lenne az? Hát tegyünk ki egy pohár szines vizet a tanulók elé, bakker!" Még úgy odaképzelnék egy fehér frottírzoknit a fekete nadrághoz és a lila zakóhoz. Ja, nyakkendőtű is legyen. Vagy cipőfűző a gallér alatt. OK, az újszülött rajongók nem tudják miről beszélek, de nem hülyék ők sem, leveszik, hogy magukat csapták be és a wishful thinking ritkán célravezető. Ez a danászás is, mint anno egy potemix reklám. Ahogy ott ül a könyvespolc előtt és tartalmat kreál gyöngyöző halántékkal: csinálok valami igazán humorosat, olyat, amilyet még senki. Őszinte és emberközeli lesz, de egyúttal precíz és jól átgondolt, szóval profi, mert tudok én magamtól is olyat csinálni, mint amiről az Andris meg a Judit mesélt nekem. Azt hiszik én nem értem a csíziót. Hát jobban, mint ők! Vonának igaza van, Gyurcsány meg Jakab sejtették, hogy nem szabad gombostű közelébe engedni ezt az embert, de rémálmaikban sem számoltak azzal, hogy reális lehetősége van MZP előválasztási győzelmének. Most meg csak az nem látja aki nem akarja, hogy mind a kettő a robbanás határán van. Talán jobban gyűlölik, mint Orbánt. A helyzet csak romlik és a nyomás már lassan elviselhetetlen és ez kintről is látszik. Vajon Ferenc testvér lép, vagy elengedi a dolgot? Ha elengedi, neki úgy is jó, de Gyurcsány nem kis kaliber, még az is lehet, hogy olyat tesz amit senki nem vár: felrúgja az asztalt. Hogy a háttérben gőzerővel készül legitimizálni ezt a variációt, az biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!