Elkapták az álrendőrt, aki szabálytalan maszkhasználat miatt osztogatott bírságokat

2022. január 29. 21:17

Az ATV szerint a férfi nem először csinált ilyet, tavaly egy hajdúsámsoni kisboltban is hasonló csellel próbált pénzt szerezni, de akkor is lebukott.

2022. január 29. 21:17
null

„Álrendőrt fogtak az igaziak Debrecenben”olvasható az atv.hu-n. Egy férfi egy helyi trafikban adta ki magát rendőrnek, és szabálytalan maszk-használta miatt megbírságolta az eladót. Az ATV információi szerint a „kamu zsaru” nem először csinált ilyet, tavaly egy hajdúsámsoni kisboltban is hasonló csellel próbált pénzt szerezni, de akkor is lebukott.

A bolt eladója azt mondta, hogy nem sokkal a váltás előtt lépett be a férfi az üzletbe, és közölte vele, hogy a maszkot nem szabályosan viseli.

Ezután derült ki, hogy a férfi korábban egy másik boltban is próbálkozott. A tulajdonos azt mondta híradónknak: pár nappal korábban járt nála először a férfi. Két nap múlva újra megérkezett a kamurendőr, de ekkor már kizavarták az üzletből. Miután a férfit sikerült azonosítani, hamar elkapták. A férfi beismerő vallomást is tett.

A férfit a bíróság 30 napra letartóztatta. Az ATV úgy tudja, hogy ez az álrendőr ugyanaz, aki tavaly márciusban egy rendőrségi feliratokkal, „kamuszirénával” felszerelt biciklivel járt kelt. Akkor egy hajdúsámsoni bolt egyik vásárlóját büntette meg, szintén a szabálytalan maszk miatt. Tavaly márciusban is lebukott, de most újra próbálkozott.

A kép illusztráció. Forrása: MTI/EPA pool/Sascha Steinbach

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2022. január 30. 23:11
Ez a fazon nagyjából kimeríti az önjelölt covidnáci fogalmát
írmag
2022. január 30. 13:33
Hihetetlen, éppen hajdúsámsoni kamu rendőr (szirénázó biciklivel)! A kiskésit! Ott még kamu kommunista is lehet?
zara
2022. január 30. 11:02
csak azért bukott le mert nem volt maszk rajta :)
Alcofrybas
2022. január 30. 09:16
Szemesnek áll a világ. Whiskys rabló 2.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!