Márki-Zay a gombás kijelentéséről: Csak a legostobább Fidesz-szavazók vehették magukra

2021. december 02. 13:51

Korábbi kijelentését megerősítve arról beszélt az ellenzék miniszterelnök-jelöltje: „akik elhiszik, hogy a Fidesz bevándorlás-ellenes, azok végtelenül ostobák”.

2021. december 02. 13:51
null

A napokban került elő egy felvétel Márki-Zay Péterről, amelyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentésről és a migrációról fejti ki álláspontját. A felvételen Márki-Zay arról beszél, hogy szerinte a migrációval „meg lehet nyerni egy választást mindaddig, amíg az embereket sötétben tartjuk és trágyával etetjük.”

A rezsicsökkentéssel kapcsolatban az ellenzéki miniszterelnök úgy fogalmaz: „amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni”.

Csak a legostobább Fidesz-szavazók vehették magukra 

– fogalmazott Márki-Zay Péter, amikor kedden az M1 Híradó riportere kérdőre vonta kijelentése miatt. A kérdésfeltevés után az ellenzéki miniszterelnök-jelölt az riporter értelmi képességeit kezdte bírálni.

Hozzátette: 

akik elhiszik, hogy a Fidesz bevándorlás-ellenes, azok végtelenül ostobák”.

A miniszterelnök-jelölt idézett kijelentéseit az alábbiakban hallgathatja vissza:

***

Márki-Zay: Amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel lehet választást nyerni

Eddig nem látott videórészlet került elő, amelyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentésről és a migrációról fejti ki álláspontját. Bővebben is érdekel...

Eddig nem látott videórészlet került elő, amelyen az ellenzék miniszterelnök-jelöltje a rezsicsökkentésről és a migrációról fejti ki álláspontját.

Nyitókép: YouTube 

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. december 05. 09:21
MÁR KIZAJ MAGA EGY BŰZLÓ-PORLADÓ PÖFFETEG-GOMBA--A TEHÉNSZAR TÁPLÁLTA BIKALEGELŐN. (NEM TO' OM LÁTOTT É MÁÁÁN OJJAT EZ A TÖKKKFELLLY!?--ÉN FOCIZÁS KÖZBE' SOXOR SZÉTRÚGTAM OJJJJJJJJAT)) EGYÉBKÉNT! ELMEGY MÁRKIZAJ A KÚÚRVAANYJA BÜDÖS PICSÁJÁBA!!!!!
Salitis
2021. december 02. 22:48
Nagy f@szok ezek ott a FIDESZ-ben! Ezt a makizajt jól kitalálták a moslékoknak! Mert én nehezen tudom elhinni, hogy egy a FIDESZ-t komolyan leváltani akaró ellenzéki jelölt ennyi butasággal vágja maga alatt a fát. De hát jó ez így, csak hagyjuk beszélni! Legalább olcsóbb lesz a kampány.
roughneck
2021. december 02. 20:30
Na, emiatt a kaotikus dialektikaja miatt van a beka segge alatt a baloldalon is. Ok sem tudjak, hogy mirol beszel. Egyaltalan tudja vki hogy ez a homunculus kinek es mit beszel?
ptrfarkas43
2021. december 02. 19:24
Maki mosakszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!