Kibékült Horváth Csaba és Hadházy Ákos

2021. december 22. 18:50

Tisztázta Hadházy Ákos és Horváth Csaba a nézeteltérésüket a zuglói ingatlanok kapcsán – adta hírül a zuglói önkormányzat lapja.

2021. december 22. 18:50
null

A két politikus akkor vesztek össze az előválasztás során, amikor Hadházy egy Facebook-posztjában azt állította, hogy Zugló Önkormányzata „stikában, a nyilvánosságot kerülve” hirdette meg eladásra az Egressy út 102-104., 106., valamint az Angol utca 28. címen található ingatlanokat.

Zugló polgármestere ezért feljelentést helyezett kilátásba, ha az előválasztáson a Momentum színeiben induló Hadházy nem vonja vissza állításait. Mivel ez akkor nem történt meg, Horváth Csaba meg is tette feljelentését.

Most azonban bejelentette, hogy visszavonja azt, miután

– írja a zuglói önkormányzati lap. „Az eladásra használt »stikában« jelzőt az augusztusi időpontra értettem, illetve arra, hogy a képviselő-testület helyett a gazdasági bizottság döntött volna” – mondta Hadházy Ákos. 

– tette hozzá. „Azóta újra találkoztunk, mert elindult közöttünk egy párbeszéd és nem csak az önkormányzati ingatlanokkal kapcsolatban” – mondta Horváth Csaba. „Ebben az ügyben is szeretnénk minél jobb megoldást, minél jobb kompromisszumot kidolgozni, ami a telkek közvetlen közelében élő zuglóiak érdekét is szolgálja, de az Önkormányzat anyagi lehetőségeire is tekintettel van. És mivel megtörtént a hibás állítások korrigálása képviselő-jelölt úr részéről, így a feljelentés is okafogyottá vált.”

Fotó: Facebook, Balogh Róbert, Zuglói Önkormányzat

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2022. február 23. 12:29
A házkutatás előtt, vagy után békültek ki?
amca
2021. december 23. 20:59
1ik 23 karátos senki,a másik 24 karátos semmi. Nagy a verseny.
Szittya66
2021. december 23. 20:32
Nekem erről a képről inkább egy harmadosztályú középsúlyú boxmérkőzés beharangozója ugrik be.
Rugán
2021. december 23. 19:00
Nem mindegy? Két hamis próféta mit csinál egymással, tök mindegy!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!