Békesi László: Az ellenzéknek ideje megszabadulnia Márki-Zay Pétertől

2021. december 29. 11:22

A korábbi pénzügyminiszter szerint ugyanis a miniszterelnök-jelölt „megosztja, demoralizálja, elkedvetleníti, kiábrándulttá teszi és gyengíti” az egyesített ellenzék cselekvőkészségét.

2021. december 29. 11:22
null

Békesi László háborús metaforákkal tette nyilvánvalóvá, ideje megszabadulnia Márki-Zay Pétertől az ellenzéknek – írta meg az ATV.hu. Békesi közösségi oldalán a következőket írja:

„A vezénylő tábornokot megbízó haditanács tagjai – noha látják pozícióik romlását – egyelőre tanácstalanok és határozatlanok. Hiányzik az eltökéltség belőlük, hogy levonva a szükséges konzekvenciát, a minden téren untauglich parancsnokot leváltsa, leszerelje és tartalék állományba helyezze, helyette pedig megbízzon egy ütőképes, hiteles hadvezért az egyesített haderő irányításával, akinek van esélye győzelemre vezetni csapatait a döntő küzdelemben.”

Miközben Békesi szerint a legyőzendő ellenfél stabilizálja helyzetét és minden fronton erősíti pozícióit, hadállásai mögött mélyen beásva magát, várja a számára egyre biztosabb győzelemmel kecsegtető végső ütközetet.

Nyitókép: Facebook

Összesen 354 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2021. december 30. 21:03
valóban elég nagy lehet a baj az ellenzéken belül, ha Márkira "kényszerülnek" gyenge és hiteltelen az az ellenzék, amelyik nem képes a szükséges intézkedéseket meghozni
fonak
2021. december 30. 15:28
Korábban is így ment, 8 éve Bajnait Mesterházyra, majd 4 éve Botkát Karácsonyra cserélték. Csak akkor még nem együtt indult az egész bagázs. Kérdés, ki lenne az új jelölt? Karácsony? Ő még mindig a szimpatikus mulya srác. Ha nem lép vissza az előválasztáson, lehet, hogy megelőzi MZP-t, viszont esetleg így is második csak. Akkor Dobrev, a női Gyurcsány? Van fanatikus rajongótábora kétségtelenül, ahogy a férjének is. Azaz, ugyanaz a tábor. Elutasítottsága sem sokkal kisebb. Bajnai? Nem véletlenül keverték bele a Városháza-ügybe, ha előlépne, őt is lehet ezzel támadni. Esetleg valami nagyonfüggetlen nagyonszakmai közgazdász, bankár, pénzügyes? Esetleg akár Békesi maga... ki tudja. :) Donáth? Ez meredek, de ki tudja. Ő egy nyíltan globalista csicska, nagytermészetű fater stb. Az agymosott fiatalokat lehet, hogy vonzaná egy 30 körüli leszbikus (?) picha, nulla vezetői tapasztalattal, aki felmondja a trendi mantrákat egytől egyig a gonoszputyintól a zöldségekig. Sajna van egy ilyen választói réteg, aki odavan az ilyenekért, de a magyar szavazók többségénél azért nem hiszem, hogy bejönne. Mindenesetre a vidéket aligha vele nyerhetik meg.
syphax
2021. december 30. 15:16
MÉG CSEHÁKJUTKA IS SZÓLAJTSA FÖL a hülyemárkizajt, ho' húzzon el a búsba', és akkó' osztán' rendbe is leszünk.....
Agnieszka
2021. december 30. 13:00
Leváltaniuk a demokrácia ünnepe után lehetetlen. Ha elszánják magukat a cserére, le fogják önként és dalolva mondatni, leginkább politikán kívüli okokra hivatkozva. Ezután is zűrös lenne Dobreven kívül mást bevinni, az előválasztás miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!