Tunéziai drogdílert fogtak el Budapesten

2021. november 28. 11:17

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a kábítószer-kereskedőt szerda délelőtt fogták el VII. kerületi lakásában.

2021. november 28. 11:17
null

A házkutatás során egy éjjeli lámpába mintegy 70 gramm kábítószergyanús fehér port, (az elsődleges szakértői vélemény alapján kokaint), valamint csokik közé rejtve 31 gramm hasisgyanús anyagot találtak. A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke meghaladhatja a kétmillió forintot – írták a rendőrség vasárnap kiadott kötzleményében. 

Ezek mellett kábítószer porciózásához szükséges mérleget, tasakokat, telefonokat, és egy szekrény alatt több mint kétmillió forintot is találtak – tették hozzá.    

A nyomozók megállapították, hogy a feltételezett elkövető három személyazonosságot is használt Magyarországon, így az eljárásban az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság is közreműködött. A 37 éves férfit a BRFK nyomozói kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették – olvasható a közleményben.

(MTI)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetx
2021. november 29. 07:04
Gondolom csak addig élt volna ebből ideiglenesen, amíg meg nem nyit Paks 2, aztán megpályázott volna egy fizikusi pozíciót. Egyértelműen a körülmények áldozata.
szodabár
2021. november 28. 16:47
Természetes szelekció, csak jó sokat adjon el a kokéróknak. Nálunk négy már ment a levesbe, örökre. Kicsit sokáig fizet az állam rokkantságit, míg megpusztulnak, de már így is megérte.
Bitrex®
2021. november 28. 13:10
Hogy került ide? Honnan volt lakása? Milyen jogcímen tartózkodott Magyarországon? Kérdések kérdések hátán. Egyre több észak-afrikai kér menekültstátuszt Európában, holott ez abszolút nonszensz, hiszen Marokkó, Algéria, Tunézia, Egyiptom kedvelt utazási célok, tehát biztonságos országok. Tudják is ezt ők jól, de mihelyt elindul a menedékkérelmi ügy kivizsgálása, már nyert ügyük van, hiszen szabadon utazhatnak az EU-ban. ("hála" Schengennek)
Most80
2021. november 28. 13:06
Annyi hasznos dologra lehetne használni egy ilyen dílert, elfogása után.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!